01 / 05 / 2024

Süleyman H. Özcan iş gyo

Süleyman H. Özcan iş gyo

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan kimdir? Süleyman H. Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan...

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Yapı stoku konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çok ciddi adımlar attığını dile getiren Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Ömer Karakuş, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Süleyman H. Özcan seçildi. 

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı yine Ömer Karakuş oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Süleyman H. Özcan'ın seçildi...

Ömer Karakuş, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karakuş oldu. Başkan Vekili ise Süleyman H. Özcan oldu...

Levent Korba, İş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak Levent Korba seçildi. yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak ise Süleyman H. Özcan göreve getirildi.

Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız bölümleri mühürledi!

Tuzla Belediyesi’nin tespit ettiği Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsata aykırı bölümleri, ayrı ayrı mühürlenerek bu alanlarda inşaat faaliyetine son verildi. Tuzla Belediyesi, Şubat 2016’da da Süleyman Şah Üniversitesi’nin ruhsatsız işletilen yemekhane ve kafeteryasını da mühürlemişti.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süleyman H. Özcan kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan kimdir? Süleyman H. Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman H. Özcan...

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Süleyman H. Özcan iş gyo Haberi

Süleyman H. Özcan iş gyo

Süleyman H. Özcan kimdir?

1970 İstanbul doğumlu olan Süleyman H. Özcan, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuştur. 1993 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı.

Süleyman H. Özcan, 2001 yılında aynı kuruluşta Muhasebe Müdürlüğü Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 


Süleyman H. Özcan daha sonra Muhasebe Müdürlüğü Grup Müdürlüğü, Proje ve Değişim Yönetimi Başkanlığı ile Strateji ve Kurumsal Performans Yönetimi Bölümünde Birim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, ayrıca Türkiye İş Bankası iştiraklerinde çeşitli görevler almıştır. 


Süleyman H. Özcan 26.3.2009 tarihinden bu yana Türkiye İş Bankası Yatırımcı İlişkileri Bölümü’nde Bölüm Müdürü olarak görev...