17 / 05 / 2024

Süleymanoğulları İnşaat nerede

Süleymanoğulları İnşaat nerede

Süleymanoğulları İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Mazı ve Mustafa Mazı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Bağcılar, Evren Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları resmen açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023/2 yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Süleymanoğulları İnşaat nerede Haberi

Süleymanoğulları İnşaat nerede

Süleymanoğulları İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Mazı ve Mustafa Mazı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Bağcılar, Evren Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu. 


Süleymanoğulları İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1- Toplu ve münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika, sınai tesisleri, köprü vb. gibi inşaat taahhüt işlerinin gerek şirket olarak gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte ortaklıklar kurmak suretiyle yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında konusuyla ilgili taahhüt işleri, proje, mühendislik, mimarlık, kontrolörlük, müşavirlik, organizasyon işlerini yapmak, müteahhitlik karneleri devir almak ve devir etmek. 3- Şirket amacı ve uğraşı konusuyla ilgili faaliyetler için faydalı olan ihtira hak beratlarını, imtiyaz ve telif haklarını marka, model, resim ve ticaret unvanlarını, gayri...