11 / 05 / 2024

süleymanpaşa kumbağ kaçak yapı yıkımları

süleymanpaşa kumbağ kaçak yapı yıkımları

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Milli Emlak, o ildeki 23 adet araziyi satıyor! 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Tekirdağ Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Akçahalil Mahallesi'nde yer alan 23 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Konya Meram'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde kaçak bir şekilde inşa edilen kaçak yapılar, Meram Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

süleymanpaşa kumbağ kaçak yapı yıkımları Haberi

süleymanpaşa kumbağ kaçak yapı yıkımları

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Kumbağ Belediye Caddesi üzerinde bulunan imar kanununa aykırı eklentileri yıkmaya devam ediyor.Yaklaşık olarak bir yıldan bu yana Kumbağ mahallesinde bulunan kaçak yapılar ve eklentileri, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimleri sonrası, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımları ivedilikle devam ettiriliyor.


Kumbağ caddesinde bulunan kaçak yapıların yıkım öncesi geniş güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yapılan yıkımlar olaysız bir şekilde sonuçlanırken, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yaptığı açıklamada turistik yaşam alanı olan Kumbağ mahallesinin dokusunu bozan kaçak yapılara karşı mücadelenin devam edileceğinin altı çizildi.Ayrıca yapılan denetimlerin ve denetimler sonucu yıkım kararlarının sadece Kumbağ Mahallesi ile sınırlı kalmayacağı, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 74 mahallede de denetimlerin tüm hızı ile devam etiğinin bilgisi verildi. 


“Kaçak yapılara kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz” 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı...