02 / 05 / 2024

Sultan Hamit Velioğlu

Sultan Hamit Velioğlu

Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stratejik Ortaklık Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenileşim Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Sultan HAmit Velioğlu, Faruk Kafkaslıgil ve Selçuk Kafkaslıgil ortaklığında kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Sultan Hamit Velioğlu Haberi

Sultan Hamit Velioğlu

Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sultan Hamit Velioğlu, Yalçın Sönmez tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bereketli Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tevfik Paşa Sokak,...