08 / 05 / 2024

Sultan Konutları satış ofisi web adres

Sultan Konutları satış ofisi web adres

Sultan Konutları satış ofisi telefon numarası ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Dragos Adam Kule Konutları satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dragos Adam Kule Konutları satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Yedi Mavi Konutları satılık!

Teslimlerin 3 yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanan Yedi Mavi projesi Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyor. Yedi Mavi Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Gömü'de Tarımköy TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü'de, toplam maliyeti 103 bin lira olan Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül'de sona erecek.

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1, 2+1,3+1 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları metrekare ve konuma göre değişiyor.

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları!

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 240 ay vade seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor.

2001 yılında Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş!

2001 yılında Polat İnşaat'ın inşa edeceği Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş. Yüzme havuzu ve tenis kortunun bulunduğu sitedeki daireler, 180 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahipmiş.

Gölbaşı İncek Loft Konutları satılık!

Gölbaşı İncek Loft Konutları satılık 1.199 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi!

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi ile 0216 579 15 15 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz. Son başvuru tarihi 3 Temmuz olan projede 1.849 daire bulunuyor.

İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de inşa edilen İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazasından oluşuyor. Projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Sultan Konutları satış ofisi web adres Haberi

Sultan Konutları satış ofisi web adres

Sultan Evleri, Beylikdüzü Bölgesi'nde S Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 14 katlı 2 bloktan meydana gelen Sultan Konutları satış ofisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. 


Sultan Konutları projesi içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Sultan Konutları içerisinde dairelerin alanları 78 metrekareden başlıyor ve 189 metrekareye kadar yükseliyor. Sultan Konutları satılık daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor. 




Sultan Konutları fiyat listesi!

1+1 konutların fiyatları 160 bin TL ile 172 bin TL, 

Teras bahçeli 1+1 konutların fiyatları 220 bin TL ile 225 bin TL, 

Larc 1+1 konutların fiyatları 246 bin TL ile 252 bin TL, 

2+1 konutların fiyatları 195 bin TL ile...