18 / 05 / 2024

sultan maakamı projesi

sultan maakamı projesi

İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem manzarasıyla Türkiye’nin sayılı konut projelerinden olan ve kişiye özel sunulan VIP hizmetler ile ‘haute couture’ anlayışını gayrimenkul sektörüne taşıyan Sultan Makamı sultanlar gibi bir yaşam vaat ediyor...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Filyos Limanı Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülhamid döneminden itibaren hayata geçmesi planlanan Filyos Projesi'nde sona yaklaşıldı." dedi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk defa gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid zamanında projesi çizilen 143 yıllık rüya, Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi.

Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi!

Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid zamanında projelendirilen 143 yıllık rüya, Karadeniz-Akdeniz Otoyol Projesi’nde sona gelindi. 

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi gündeme ilk olarak Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde gelmişti. 50 ili ilgilendiren  yol projesinin 2019'da tamamlanması öngörülüyor. 

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Yeni Sultan Konakları 2 daire fiyatları!

Kuralı satış yöntemiyle satılacak olan Mamak Yeni Sultan Konakları 2 projesi Çankaya Üniversitesi kampüs alanına 2 kilometre, Çay yolu metrosuna 12 kilometre mesafede hayata geçiriliyor...

Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Ankara Yeni Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi imzasıyla hayata geçiriliyor. Projenin 4 etap şeklinde teslim edilmesi planlanıyor. İşte Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi...

Yeni Sultan Konakları 2 Ankara Evleri 150 bin TL'ye!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2018 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Köy projesine ilgiyi artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılması, gayrimenkul yatırımclarının ilgisini Zekeriyaköy'e çevirdi. Siyahkalem imzası taşıyan 'KÖY' projesi de bu ilgiden payını aldı.

sultan maakamı projesi Haberi

sultan maakamı projesi

Türkiye’nin en değerli lokasyonunda yükselen, İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem manzarası ve sunduğu sınırsız olanaklar ile adeta bir yeryüzü cennetini andıran Sultan Makamı, sultanlara yaraşır bir yaşam konforu vaat ediyor. İstanbul’un tarihi semti Çengelköy sırtlarında inşa edilen ve gerçek Boğaz manzarası ile emsallerinden ayrılan Sultan Makamı, kişiye özel VIP hizmetiyle adeta gayrimenkul sektörünün tek haute couture projesi olma özelliğini taşıyor.


Hayatı kolaylaştıran hizmetlerle donatılan Sultan Makamı Çengelköy’de konut sahipleri standart rezidans hizmetlerinden faydalanabilecekleri gibi kişiye özel servisler

sayesinde aileleriyle modern yaşamın keyfini de sürebilecekler. Sultan Makamı Çengelköy, housekeeping’ten çocuk bakımına, CIP transfer hizmetinden evcil hayvan

bakımına ve hatta özel bahçıvan hizmetine kadar geniş servisleriyle yaşam standardını üst seviyelere taşıyor. Projede İstanbul’un en önemli sorunlarından biri olan trafiğe de son derece profesyonel çözümler üretilmiş durumda....