12 / 05 / 2024

sultan makamı konut projesi

sultan makamı konut projesi

Kaba inşaatı önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacak olan Sultan Makamı projesinde toplam 79 bağımsız ünite yer alıyor

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parselleri değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüsultan parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı, konut alımlarını artıracak!

İlçenin trafik sorunu nedeniyle yıllardır göç verdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilçenin artık tersine göç alabileceğini belirtti

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Boğazı’na yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılmasıyla birlikte bölgedeki konut fiyatları da yükseldi. Köprüye yakın yerlerde ise konut fiyatları düştü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut projelerine değer katacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bölge ve yakın lokasyondaki konut projelerine değer katacağını öngörüyorum" dedi.

sultan makamı konut projesi Haberi

sultan makamı konut projesi

Çengelköy'de Arista'nın sahibi olduğu 67 bin 428 metrekarelik arsa üzerine kurulan Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 40'ı tamamlandı. Toplam 79 adet bağımsız bölümün yer aldığı Sultan Makamı projesinde 9 havuzlu müstakil köşk, 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daire mevcut durumda. 


Çengelköy Sultan Makamı projesi Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat konsorsiyomu tarafından inşa ediliyor. Sultan Makamı projesi İstanbul Boğazı'na hakim bir konumda bulunuyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Sultan Makamı projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolar ile 6 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Daha önce kaba inşaat halinde teslim edilmesi planlanan Sultan Makamı projesinde evler tamamlanmış şekilde teslim edilecek. Projenin kaba inşaatı önümüzdeki Eylül tamamlandı. Çengelköy Sultan...