05 / 05 / 2024

Sultan Makamı ne zaman teslim?

Sultan Makamı ne zaman teslim?

Çengelköy'de hayata geçirilen Sultan Makamı ne zaman teslim? sorusuna 2013 yılının Mayıs ayı olarak cevap veriliyor...

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden hızlı tren geçecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne uzanan yeni bağlantı yolu hizmete girdi. Başbakan Binali Yıldırım, açılıştaki konuşmasında, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün üzerinden ayrıca demiryolu da geçecek, hızlı tren de geçecek'' dedi.

Manisa Hafsa Sultan Hastanesi’ne ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Ek Poliklinik ve Öğretim Üyesi Odaları ile Derslik Binasının temel atma töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti

Hançerli Fatma Sultan Medresesi'nde sona gelindi!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken, kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından, yeni bir kültür merkezi olarak, Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak Hançerli Fatma Sultan Medresesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

İzmir Emir Sultan Türbesi gün yüzüne çıktı!

Kentin turizm potansiyelini geliştirmek için sahip olduğu zengin tarihi dokuyu ayağa kaldırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki değerli eserlerden birini daha gün yüzüne çıkardı.

İzmir'deki Emir Sultan Türbesi restore edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi Emir Sultan Türbesi’ni baştan sona restore etti. Bahçe içinde yer alan Derviş Evi’ne de canlı insan yüzlerinden kopyalanarak yapılan 15 heykel yerleştirdi.

BASF'tan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel çözümler!

Kimya şirketi BASF, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşıma etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 6 soru sordu..

Sultan Makamı ne zaman teslim? Haberi

Sultan Makamı ne zaman teslim?


Sultan Makamı Konutları Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı girişimi ile Çengelköy'de inşa edildi. Konut seçeneklerinin ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksleri gibi çeşitli alternatiflere sahip olduğu Sultan Makamı Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. 


73 adet bağımsız bölümden meydana gelen Sultan Makamı projesi 35 blok olarak tasarlandı. Sultan Makamı daire teslimleri bu yılın Mayıs ayında gerçekleştirilecek. 


Sultan Makamı daire fiyatları: 


Çengelköy Sultan Makamı projesinin daireleri 1 milyon 667 bin dolar ile 7 milyon 156 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Banka kredisine uygun satışların sürdüğü Sultan Makamı ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı şöyle: 



Sultan Makamı ne zaman teslim?


Sultan Makamı daire teslimleri bilgisine göre daireler sahiplerine 2013 yılının Mayıs ayı itibariyle teslim edilecek.



444 44 96

www.sultanmakami.com.tr

Gülay...