04 / 05 / 2024

sultan makamı satış

sultan makamı satış

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi!

Çengelköy Sultan Makamı fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Sultan Makamı Evleri projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası içinde yer alıyor. Proje Çengelköy Bölgesi'nde yükseliyor

Sultan Makamı nerede!

Sultan Makamı nerede sorusunun cevabını ayrıntılı bir şekilde ulaşım krokisi ile birlikte inceleyebilirsiniz...

Çengelköy Sultan Makamı örnek daire!

Dairelerin satış sürecinin devam ettiği Çengelköy Sultan Makamı örnek daire görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satışında belirsizlik!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün; China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway’e satış görüşmelerinde “belirsizlik” oluştu. 

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hisse satışında kur tartışması!

İtalyan Astaldi'nin girdiği mali dar boğaz nedeniyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki yüzde 33 hissenin Çinli gruba satış görüşmeleri geçiş ücretlerindeki kur ayarlaması nedeniyle  tıkandı.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satılacağı iddia edildi. İddiaya göre, Asaldi, hisselerinin tamamını satmayı planlıyor...

Neslişah Sultan Yalısı icradan satılık!

İş adamı Selahattin Beyazıt'ın İstanbul Kandilli deki Neslişah Sultan Yalısı 14 Eylül'de Anadolu Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda icradan satışa çıkıyor.

2006 yılında iki 'sultan' yalısı satışa çıkarılacak!

2006 yılında İstanbul İl Özel İdaresi, Boğaziçi'ndeki, toplam değeri 100 milyon doların üzerinde olan, Hatice Sultan ve Fehime Sultan yalılarını 'turizm amaçlı' kullanılmak üzere satışa çıkaracakmış.

sultan makamı satış Haberi

sultan makamı satış

67 bin metrekare alan üzerinde 35 blok halinde 79 bağımsız birimden meydana gelen Sultan Makamı iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sultan Makamı projesi İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de yer alıyor. Sultan Makamı projesi Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Sultan Makamı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Projede açık kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor.


Sultan Makamı Çengelköy Evleri 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor. Sultan Makamı ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


Sultan Makamı Evleri adres: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL


Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı Konakları telefon: 444 44 96

Web adresi: