28 / 04 / 2024

Sultan Makamı teslim

Sultan Makamı teslim

Mayıs ayında satışa sunulan Sultan Makamı, sanayici ve iş adamlarının tercihi oldu… Çengelköy’ de muhteşem Boğaz manzarısına sahip olan projede, 9 villadan 7’ si satıldı.

Sultan Makamı teslim tarihi!

Sultan Makamı teslim tarihi kapsamında ay ve yıl olarak detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Çorum Kalesi gecekondulara teslim!

Çorum'da, 1571 yılında 'Sultan Süleyman Hayratı' olarak yaptırıldığı bilinen, Selçuklu mimarisi özelliği taşıyan Çorum Kalesi, halk arasında 'kale kondu' olarak isimlendirilen yapıların işgaline teslim oldu. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Ankara Yeni Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi imzasıyla hayata geçiriliyor. Projenin 4 etap şeklinde teslim edilmesi planlanıyor. İşte Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi...

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede?

Firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sunan Ayşe Sultan Konakları'nın bu yıl Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 3 farklı tipte villa seçenekleri bulunuyor. Peki Zekeriyaköy Ayşe Sultan Konakları nerede?

Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Ferko Signature Levent teslim tarihi!

Ferko Signature Ofisleri'nin alanları 140 metrekareden başlıyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Ferko Signature Levent teslim tarihi...

Green Village teslim tarihi!

Green Village teslim tarihi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu yakasında Şile'de yer alan proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25 dakika, Kartal'a 30 dakika mesafede konumlanıyor...

Sultan Makamı teslim Haberi

Sultan Makamı teslim

Delta Proje, Çağdaş Yapı ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Sultan Makamı, Çengelköy’de 67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerine projelendirildi. Haziran sonunda tüm teslimlerinin gerçekleşeceği, oturumların ise başladığı proje, 35 blok ve 79 bağımsız bölümden oluşuyor. Ara kat, çatı katı ve bahçe dublekslerinden meydana gelen projede, Makamı Ala olarak isimlendirilen bölüm müstakil havuzlu 9 adet villa, Makamı Eda bölümü ise 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daireyi içeriyor


Projenin metrekare satış fiyatları 3.000 dolar ila 6.000 dolar arasında değişiyor, bahçe büyükükleri ve konumlarına göre farklı fiyat alternatifleri bulunuyor. Projede villalar 1.050 – 1.100 metrekare, bahçe dubleksleri 460 – 580 metrekare, çatı dubleksleri 450 – 530 metrekare, ara katlar ise 284 metrekare büyüklüğe sahip.


Merkezi Noktalara Kolay Ulaşım


5...