28 / 04 / 2024

Sultanahmet butik otelleri

Sultanahmet butik otelleri

Sultanahmet'in tarihi sokaklarında yer alan butik oteller yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Zengin turistlerin yeni tercihi olan tarihi yarımadadaki bu küçük oteller, pahalılıkta dünya çapındaki otel zincirlerini geride bırakıyor.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'dan 9 taksitle butik tatil!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Sultanahmet'teki butik oteller Hilton'dan pahalı!

Sultanahmet'in tarihi sokaklarında yer alan butik oteller yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Zengin turistlerin yeni tercihi olan tarihi yarımadadaki bu küçük oteller, pahalılıkta dünya çapındaki otel zincirlerini geride bırakıyor.

Yerli turistler Kapadokya'da butik otelleri tercih ediyor!

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Alaçatı, turizmdeki iddiasını artırıyor!

Butik otelleri, taş evleri, özgün mimarisi ve eğlence kültürüyle tanınan Alaçatı, yılın 300 günü esen rüzgarı ve rüzgar sporları için uygun coğrafi oluşumuyla turizmdeki iddiasını daha da artırıyor.

Hüseyin Tosun: Yeni butik oteller için her türlü desteği veririz!

Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun' u ziyaret etti. Tosun, yeni butik otellerin açılması noktasında her türlü desteğin verileceğini belirtti...

Four Seasons Otelleri yeme içme konferansı 4-7 Mart'ta düzenleniyor!

Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet Otelleri 4 - 7 Mart tarihleri arasında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin Four Seasons Hotels and Resorts Yeme - İçme Direktörleri ve Executive Şeflerini ağırlıyor...

Büyükada’daki Aya Nikola Butik Pansiyon mühürlendi!

Dünyanın ve Türkiye’ nin en romantik otelleri arasında gösterilen Büyükada’ daki Aya Nikola Butik Pansiyon, içinde yapılan inşaat nedeniyle Adalar Belediyesi’ nce mühürlendi. Otel sahibi Aysel Buluç, sikâyetçi oldu...

Sultanahmet butik otelleri Haberi

Sultanahmet butik otelleri

Sultanahmet'te yer alan bazı butik otellerin düşük sezonda oda fiyatı 300 Euro'ya kadar çıkabiliyor. Yoğun sezonda ise bu fiyat 400 Euro'yu buluyor. Bunun en büyük sebebi ise butik otellerin tarihi mekanlara yakınlığı ve turistin kendini evinde hissetmek istemesi. Turizm internet sitelerinden araştırıldığında bu rakamların 5 yıldızlı otellerin fiyatının üstünde olduğu görülüyor. 



Dünyada yeni trendin butik oteller olduğunu söyleyen Sultanhan Otel'in Müdürü Enis Akçan, tarihi mekanlara kolay ulaşımın beş yıldızlı otel yerine butik otellerin tercih edilmesinde etkili olduğunu ifade etti. Akçan. "Yüzlerce kişi ile birlikte kahvaltı etmek, konaklamak artık turistlere cazip gelmiyor. 

Özellikle zengin turistler gittiği bölgenin tarihi dokusuna uygun küçük otellerde konaklıyor." şeklinde konuştu. Ayasofya'nın bitişiğinde bulunan diğer bir butik otel Ottoman Imperial'da ise kışın 120 Euro'yu bulan oda fiyatı yazın...