06 / 05 / 2024

sultanbeyli belediye projeleri

sultanbeyli belediye projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız." dedi...

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Sutanbeyli'de hisseli parsellerde başvuru süresi uzatılıyor!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mülkiyet süreciyle ilgili yeni gelişmelere değindi. Kanunun elverdiği tüm imkanları kullandıklarını belirten Başkan Keskin, başvuru süresinin uzadığını dile getirdi.

Sultanbeyli’de 110 yıllık mülkiyet problemi çözüldü!

Yeni Şafak Gazetesi, 2B yasası hakkında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile röportaj gerçekleştirdi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı.' dedi.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

sultanbeyli belediye projeleri Haberi

sultanbeyli belediye projeleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sulatnbeyli'de partisinin Seçim İrtibat Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra Sultanbeyli Göleti'ni ziyaret etti. Metro hatları ile ilgili konuşan Topbaş, "İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız." dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Kadir Topbaş, Sultanbeyli'de Seçim İrtibat Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'nin yanı sıra bir grup partili de katıldı. 


Açılışta konuşan Topbaş, "Biz iş üretiyoruz, eserlerimiz bizi anlatıyor. Sultanbeyli 10 yıl önce neydi, ne oldu? Buraya metro geleceğine inanabilir miydiniz? Sadece bir metro değil, metro hatlarından bahsediyoruz. İstanbul’un tamamını yeraltından demir ağlarla örüyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti’ndeki metro yatırımlarıyla bizim belediyemizi mukayese ediyorlar. Etsinler, biz yaparız. Sultanbeyli bizden önce unutulmuş bir ilçedeydi. Bunu ancak...