28 / 04 / 2024

sultanbeyli gölet projesi son durum

sultanbeyli gölet projesi son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Sultanbeyli Belediyesi' nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve de ilçenin vizyonuna önemli katkı sağlaması beklenen Avrupa Yakası Sultanbyeli Gölet Projesi' nde sona gelindi.

Sultanbeyli'nin 20 yıllık Gölet Projesi Mart sonunda tamamlanacak!

Sultanbeyli'nin yıllardır beklediği "Gölet Projesi" gerçek oldu. İlçede yaklaşık 20 yıldır yapılması planan proje, Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Anadolu Yakası'nın en büyük sosyal alanlarından biri olarak tasarlandı.

Sultanbeyli Gölet Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul’da Anadolu yakasındaki en büyük rekreasyon projesinin uygulandığı Sultanbeyli’de çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı, son rötuşlar yapılıyor. Rekreasyon alanının Şubat ayı sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor...

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Hayatpark: Bahçeşehir’e ikinci gölet!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’e ikinci bir gölet park kazandırdı.

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Başakkent Gölet ödeme koşulları!

Başakkent Gölet ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 14 blokta 894 daire bulunuyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

Başakkent Gölet satış ofisi!

Başakkent Gölet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  ortaklığında yükselen projede toplamda 894 adet daire yer alacak. 

sultanbeyli gölet projesi son durum Haberi

sultanbeyli gölet projesi son durum

Sultanbeyli'de New York'taki Central Park ile Ankara'daki Göksu Parkı örnek alınarak, içerisinde futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş alanları, seyir terasları, çay bahçesi, restoran, parklar, süs havuzu ve su oyun alanları bulunan kentin en büyük Gölet Parkı yapıldı. İlçedeki mevcut gölet ıslah edilerek 140 dönümlük alana inşa edilen Gölet Park, 17 Mart'ta açılacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Sultanbeyli Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve ilçenin vizyonuna önemli katkı sağlaması beklenen Gölet Projesi'nde sona gelindi. 


Gölet, Ankara'daki Göksu Parkı ile New York'taki yıllık ortalama 25 milyon ziyaretçisiyle adından söz ettiren Central Park benzeri olarak inşa edildi.


Yavuz Selim, Fatih, Orhangazi ve Hamidiye mahallelerinin ortasında bulunan göletin tamamlanmasıyla ilçe çekim merkezi haline gelecek. Park, sadece Sultanbeylilerin değil, çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların da önemli uğrak yeri olacak....