04 / 05 / 2024

sultanbeyli göleti ne zaman yapılacak

sultanbeyli göleti ne zaman yapılacak

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlatırken Sultanbeyli'ye yapılacak gölet projesinden de bahsetti...

Lalapaşa 1 Göleti ne zaman tamamlanacak?

Yapımı yarım kalan Lalapaşa 1 Göleti'nin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Niğde Eminlik Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Eminlik Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Bursa Keles Dağdibi Göleti meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Keles Dağdibi Göleti'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri!

Gölbahçe Evleri'nde kaç daire mevcut? Nerede yükseliyor? Gölbahçe Evleri nasıl dizayn edildi? Daire alanları kaç metrekare? Yatırım bedeli ne kadar? İşte 15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri...

Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaat çalışmaları ne durumda?

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. DSİ gölet ve sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi verdi.

Antalya Konyaaltı Karadere Göleti inşaatı ne durumda?

Antalya’nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Göktürk Gökvadi ne zaman teslim?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Göktürk Gökvadi Konutların ‘nda 450 adet villa yer alıyor. Proje villalardan meydana geliyor. Peki Göktürk Gökvadi ne zaman teslim edilecek?

Hasanlı Göleti 2016'da tamamlanacak!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü ilçesinde 50 yıllık kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Sinpaş Liva Evleri'nde Anneler Günü’ne özel bahar panayırı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde anneler gününe özel düzenlenen bahar panayırı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi!

Satışı yargıya taşınan Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri "Anneler Günü'nde, Gölet Park ve Doğa Ana'ya Sahip çıkıyoruz etkinliğimizi başlattık ve devam edeceğiz" dedi.

sultanbeyli göleti ne zaman yapılacak Haberi

sultanbeyli göleti ne zaman yapılacak


Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlattı.


Keskin, belli aralıklarla mahallelere gidiyor. 2014’ün ilk toplantısını Necip Fazıl Mahallesi ile yapan Keskin, “5 senedir bu etkinlikleri tertip ediyoruz. Halkın katkıları ve fikirleriyle eksiklerimizi görüyoruz. Görev dönemimizde ilçemize elimizden gelenin en iyisini yapma gayretinde olduk. Bir yandan kamu binalarımızı inşa ederken, mahallelerimiz de yenilemenin çabası içine girdik. İlçemizin özlemle beklediği projeleri hayata geçirdik.” dedi.


Sultanbeyli’nin yatırımlar ile kalkındığını, çehresinin yenilendiğini anlatan Keskin, “İlçemize yeni parklar armağan ettik. Yaptığımız çalışmalarla asfalt oranımızı yüzde 99’a çıkarttık. Kaldırım oranımız da bu dönemde hayli arttı. Mahallelerimizin birçok eksiğini giderdik. Ama yaptıklarımız tabii ki yetmez. Hep daha fazlasını yapmanın gayreti içerisinde olduk.” ifadelerini kullandı.


SULTANBEYLİ’YE GÖLET...