15 / 05 / 2024

sultanbeyli hayat ne zaman teslim

sultanbeyli hayat ne zaman teslim

Hayat Sultanbeyli daire fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 175 bin TL'den başlıyor. Kaynak Yapı tarafından 3 blok olarak hayata geçirilen proje Anadolu Yakası'nda yer alıyor...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

EYT’de göz ardı edilen soru: Depremde hayatını kaybeden EYT’linin hakkı ne olacak?

EYT düzenlemesinin 28 Şubat’ta Meclis'in açılmasıyla görüşülüp kısa sürede yasalaşması bekleniyor. Diğer tarafran, EYT'liyken depremde hayatını kaybedenlerin haklarının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

sultanbeyli hayat ne zaman teslim Haberi

sultanbeyli hayat ne zaman teslim

Hayat Sultanbeyli daire fiyatları 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Anadolu Yakası Sultanbeyli'de Kaynak Yapı tarafından konumlandırılıyor.


Teslim tarihi Eylül 2013 olan ve konutları teslime hazır olan Hayat Sultanbeyli, toplam 72 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunan Hayat Sultanbeyli Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor.


Hayat Sultanbeyli daire fiyatları


Hayat Sultanbeyli daire fiyatları 2+1 dairelerde 175 bin TL, 3+1 dairelerde 220 bin TL, 4+1 dairelerde 324 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin ortak alanları arasında; spor alanları, kafeler ve kapalı otopark yer alıyor.


Hayat Sultanbeyli iletişim

Telefon: (0216) 650 92 92 Faks:+90 216 650 92 18 

Web Adresi: http://www.kaynakyapi.com.tr

Gizem...