28 / 04 / 2024

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan

Sultanbeyli halkının yıllardır beklediği “Gölet Bölgesi Çevre Düzenlemesi Projesi” hayata geçti. Uzun zamandır Sultanbeyli gündeminde olan Gölet Projesi’nin önündeki engeller yapılan çalışmaların ardından kalktı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kad

Sultanbeyli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 4626 ada park parseli ile Abdurrahmangazi Mahallesi, 7229 ada park parsel ve 7229 ada 17 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Sultanbeyli'ye iki yeni meydan!

Sultanbeyli Belediyesi ilçeye yeni sanat yapıları ve meydan kazandırmaya devam ediyor. Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine inşa ediliyor.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Retba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de Mehmet Ali Temel ve Batuhan Şimşek tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan Haberi

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan

Törene büyük ilgi gösteren Sultanbeyli halkı, ilçenin çehresini değiştirecek bu büyük proje için başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin olmak üzere tüm yetkililere açtıkları pankartlarla teşekkür etti.

Sultanbeyli halkının uzun süredir beklediği Gölet Projesi’nde engeller kalktı. İhalesi tamamlanan ve Şubat ayında şantiyesi kurulan görkemli projenin temel atma töreni büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma ve Osman Boyraz, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 2. Dönem Belediye Başkanı Yahya Karakaya, 4. Dönem Belediye Başkanı Alaattin Ersoy, Cumhuriyet Başsavcısı M. Fatih Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken, Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Vural ve Köksal Tandıroğlu, İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karaman, Fen İşleri...