29 / 04 / 2024

sultanbeyli konutları nerede

sultanbeyli konutları nerede

Sultanbeyli Emlak Konut kura başvuruları için bugün son gün. Kurada 7 konutun satışı 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılacak. Sultanbeyli Emlak Konut telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli Emlak Konutları'nda 7 adet dairenin satışı kura yöntemi ile gerçekleşecek. Projede toplam 486 adet konut bulunuyor. Peki Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları teslim tarihi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Sultanbeyli projesinde 120 aya kadar vade seçenekleri yer alıyor. Peki Emlak Konut Sultanbeyli Konutları teslim tarihi ne zaman?

Emlak Konut Sultanbeyli kura başvuru formu!

10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok şeklinde inşa edilen Sultanbeyli Konutları için yapılacak kuraya başvurular bitiyor. Emlak Konut Sultanbeyli kura başvuru formu haberimizde yer alıyor.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Ön talep toplanan Barbaros Üsküdar Konutları Yeşil GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Barbaros Üsküdar Konutları 4 katlı 6 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Barbaros Üsküdar Konutları nerede?

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Fuzul TEM Konutları nerede?

Gaziosmanpaşa Fuzul TEM Konutları toplamda 612 adet daireden meydana gelecek. Peki, Fuzul TEM Konutları nerede?

Başkent Emlak Konutları nerede?

"Başkent’in yeni Başkent"i olarak tanıtılan Başkent Emlak Konutları, 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki, Başkent Emlak Konutları nerede?

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

sultanbeyli konutları nerede Haberi

sultanbeyli konutları nerede

Emlak Konut Sultanbeyli kura başvuruları bugün bitiyor. Başvurular için 10 bin TL bedel ödenen kurada 7 dairenin satışı yapılacak.


Sultanbeyli Emlak Konut telefon!

Sultanbeyli Emlak Konut telefon numarası 0(216) 579 15 15. 


Emlak Konut Sultanbeyli projesi 10 kattan oluşan 10 blok ve 9 kattan oluşan 1 blok halinde inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor.


Emlak Konut GYO tarafından hayat geçirilen Sultanbeyli projesinde yüzde 25 peşinatta tüfe endeksli 96 ay, yüzde 30 peşinatta tüfe endeksli 108 ay, yüzde 35 peşinatta ise tüfe endeksli 120 ay taksit imkanı bulunuyor.


Sultanbeyli Emlak Konut fiyatları; 2 oda 1 salonlar için 244 bin TL, 3 oda 1 salonlar için 276 bin TL, 4 oda...