15 / 05 / 2024

Sultanbeyli metrosunda son durum ne

Sultanbeyli metrosunda son durum ne

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna entegre edilecek olan Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başladı.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sultanbeyli metrosu 2022'de açılacak...

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ardından planlanan Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli metrosunun çalışmaları da devam ediyor.

İstanbul Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro hattının ilk etabı 2019 yılında, ikinci etabı ise 2021 yılında açılacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Sultanbeyli metrosunda son durum ne Haberi

Sultanbeyli metrosunda son durum ne

Ulaşım yatırımlarının hız kesmeden sürdüğü Sultanbeyli'de, TEM bağlantı yollarının hizmete girmesiyle ilçeye ulaşımı kolaylaştı. Sultanbeyli Belediyesi’nin yaptığı girişimlerle İETT tarafından 2009 yılında 11 olan hat sayısı 31’e, 321 olan sefer sayısı 2135’e, 28 olan araç sayısı ise 258’e yükseltildi.

İlçeye 3 Ayrı Metro Geliyor

İETT’nin yaptığı ulaşım yatırımlarının yanı sıra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in girişimleriyle metro projeleri için de ilk adımlar atıldı. İlk etapta Üsküdar–Çekmeköy- Sancaktepe Metrosuna entegre edilecek olan Sultanbeyli Metrosu için çalışmalar başlatıldı. 11 kilometre uzunluğunda olan metro hattı için Sultanbeyli’de 2 durak yer alacak. Durakların bulunduğu noktalarda çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.  Diğer taraftan Kadıköy – Ataşehir – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı ve Sultanbeyli-Kurtköy Metro hattının oluşturulması için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sultanbeyli...