25 / 05 / 2024

Sultanbeyli Turgutreis Teferrüçtepe Devlet Ormanı

Sultanbeyli Turgutreis Teferrüçtepe Devlet Ormanı

Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi, Seyyit Sokak ve Teferrüçtepe Devlet Ormanı kesişiminde bulunan alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Osem İnşaat Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osem İnşaat Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gülmez ve Emine Gülmez ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

İnka İskele Sistemleri Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka İskele Sistemleri Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Peksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Serranur Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serranur Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Menşure Tuğral tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Kanberoğlu Endüstri Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Endüstri Yapı Anonim Şirketi, Yalçın Kanber Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım 2014 tarihinde Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıdık Abay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli Teferrüçtepe Ormanı'na ilköğretim okulu geliyor! İmar planı askıda!

Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi, Seyyit Sokak ve Teferrüçtepe Devlet Ormanı kesişiminde bulunan alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Premium İnşaat ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi, İsmail Mekikoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İCT Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Uludere, Yeşim Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi'nde kuruldu.

Tepe Park Evleri'nde hemen teslim villalar! 920 bin liraya dekorasyonlu villa!

Tepe Park Evleri'nde yer alan dekorasyonlu villaların fiyatları 920 bin liradan başlıyor

By Concept Sultanbeyli'de stüdyolar tükendi! 105 bin TL'ye 1+1!

Bu yılın ilk aylarında satışa sunulan By Concept Sultanbeyli projesinde stüdyolar tükendi. Yüzde 40'ı satılmış durumda olan projeye yabancı yatırımcılar ilgi gösteriyor

Kurtköy Tepe Park'ta 920 bin TL'ye dekorasyonlu villa! Oturuma hazır!

42 müstalik villadan oluşan Kurtköy Tepe Park projesi oturuma hazır dekorasyonlu villaların fiyatları 920 bin liradan başlıyor

Liva Sultanbeyli'de 249 bin 500 TL'ye 2+1! Sıfır peşinatla!

Sinpaş Yapı tarafından yapılan Liva Sultanbeyli projesinde sıfır peşinatla, 60 ayda yüzde 0,75 faizle vade yapılıyor

Bay Konsept Sultanbeyli Evleri'nde 126 bin TL'ye 1+1!

2014 yılının ilk çeyreğinde konut teslimleri yapılacak olan Bay Konsept Sultanbeyli Evleri projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor

Sultanbeyli Turgutreis Teferrüçtepe Devlet Ormanı Haberi

Sultanbeyli Turgutreis Teferrüçtepe Devlet Ormanı

Sultanbeyli İlçesi, Turgut Reis Mahallesi, Seyyit Sokak ve Teferrüçtepe Devlet Orman kesişiminde bulunan alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (16 Ekim 2014 Perşembe) ilanen askıya çıkarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28438 dosya numaralı imar plan tadilatını 21 Temmuz'da onayladı. İmar planı tadilatı 14 Kasım 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Plan onama sınırı içerisinde kalan alanlardan, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nün 04.10.2012 tarih ve 17 sayılı oluru doğrultusunda ön izin alınan 2.647 metrekare yüzölçümlü alan orman alanı ve ilköğretim tesis alanı olup bu alanın dışındaki alanlar ise kısmen konut alanı kısmen de K2 rumuzlu konut alanıdır.


2- İlköğretim tesis alanında uygulama avan projesine göre yapılacaktır.


3- Açıklanmayan hususlarda meri imar planı ve plan notları ile meri imar yönetmeliği...