07 / 05 / 2024

Sultançiftliği mahallesi

Sultançiftliği mahallesi

Koltuğu bile olmayan bir başkan olarak 2009’da göreve başlayan Altunay, 5 yılda altyapı, kamu binaları sorunu kalmayan bir ilçe olduklarını, vitrin projelerini ağırlıklı olarak Gazi’de gerçekleştirdiklerini söyledi...

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Konya Karatay'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Konya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Karatay ilçesi, Erler Mahallesi, 5740 ada, 94 parselde yer alan tavuk çiftliği ve arsayı 15 milyon 495 bin 923 TL'ye icradan satıyor...

Sultangazili ev sahibi Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor!

Sultangazi'nin Sultançiftliği Mahallesi’nde fanatik Fenerbahçe taraftarı 50 yaşındaki Erdoğan Aksan, 4 katlı apartmanının dış cephesini sarı-lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemini ekleyen Aksan, Fenerbahçeli olmayana daire kiralamıyor.

Ceyhan'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Yılankale Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 660 bin 129 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi, 786 parsel yanı tescil dışı alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından askıya çıkarıldı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Çekmeköy Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi açıldı!

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Sultançiftliği mahallesi Haberi

Sultançiftliği mahallesi

Koltuğu bile olmayan bir başkan olarak 2009’da göreve başlayan Altunay, 5 yılda altyapı, kamu binaları sorunu kalmayan bir ilçe olduklarını, vitrin projelerini ağırlıklı olarak Gazi’de gerçekleştirdiklerini söyledi. 


Sultançiftliği ve Gazi Mahallesi başta olmak üzere TEM Otoyolu’nun kuzeyindeki mahallelerin birleştirilmesiyle 2008’de oluşturulan Sultangazi sessiz sedasız dönüşümünü sürdürüyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, seçildiğinde oturacak koltuğu dahi olmadığını, bina ve personel sorununu çözdükten sonra hizmeti başlattıklarını söyledi. Altunay, 5 yıllık icraatlarını AKŞAM'a anlattı. 


Vitrin projeleri Gazi Mahallesi'ne

Gazi Mahallesi siyasetle anılıyordu. Göreve geldiğimde de söylemiştim şimdi de söylüyorum. Yurttaşımız kime oy veriyorsa versin, ayrım gözetmeksizin hizmet etmek birinci görevimiz. Sultangazi’de hizmete Gazi Mahallesi’nden başladık. Koruma ordusuyla oraya gitmedim. Orada yaşayan yurttaşlarımızla iyi bir sinerji yakaladık. Sultangazi’nin çoğu vitrin projesini buraya yaptık. Kent ormanları İstanbul’un...