18 / 05 / 2024

Sultangazi AVM adres

Sultangazi AVM adres

Sultangazi AVM projesi Sultangazi'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak yükseliyor. Markam AVM Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultangazi Alışveriş Merkezi, Haziran Eylül 2015 gibi açılacak.

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Sultangazi TEM Point konut fiyatları!

Sultangazi TEM Point konut fiyatları 278 bin TL'den başlıyor. TEM Point Evleri projesinde 686 daire, otel, hastane, AVM yer alıyor...

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Sultangazi AVM adres Haberi

Sultangazi AVM adres

Sultangazi AVM projesi Sultangazi'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak yükseliyor.  650 Yataklı Akıllı Hastane, Cebeci Spor Kompleksi, Sultangazi Belediyesi, Nikah Salonları ve Yeni Kent Meydanı Projesi'nin yakınındaki Sultangazi AVM'ni Haziran-Eylül 2015 gibi açılması hedefleniyor. 




Markam AVM Yatırım İnşaat'ın Sultangazi Belediyesi'nden ihale ile aldığı Sultangazi AVM projesinin 22 bin metrekarelik kiralanabilir alanı bulunuyor. Sultangazi AVM; outlet olarak tasarlandı. 



Sultangazi AVM'nin kiralama ve yönetim hizmetlerini daha önce Sinpaş GYO’nun Deposite, Flat ofis, Varyap’ın Trabzon Atapark ve Olivium gibi markalarla çalışmış olan İdeas Danışmanlık üstlenmiş durumda. 




Sultangazi AVM projesinde 1.350 araçlık otopark bulunuyor. Sultangazi AVM projesinde elektronik marketler, giyim, yiyecek içecek alanları ve eğlence alanları bulunacak. 


Kübra...