28 / 04 / 2024

Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı

Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Üsküdar Belediyesi'nin 2020 yılında düzenlediği ihaleler mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından 2020 yılında düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışma yarattı!

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışmalara neden oldu...

Karacabey Belediyesi’nin sattığı arsalarla ilgili soru önergesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin satış kararı verdiği mera alanlarıyla ilgili soru önergesii yanıtlamadı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet raporu kabul edilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, büyükşehir belediye meclisinde 122'ye karşı 173 oyla reddedildi.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı Haberi

Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı

Sultangazi Belediye Meclisi  tarafından hazırlanan, 5 yıllık stratejik plan ve performans programı Ekim ayı ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Av. Hasan Esat İlhan yönetiminde gerçekleştirildi. Oturuma Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da katıldı. Sultangazi Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci oturumunda 15 gündem maddesi değerlendirildi. Gündemdeki en önemli maddelerden biri olan Sultangazi Belediyesi’nin 2020-2024 yılı stratejik planı ve performans programı meclis onayına sunularak, oy birliği ile kabul edildi.

Önemli projeleri anlattı

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesi’nin vizyon, misyon ve hedeflerine yönelik hazırlanan stratejik planının ilçeye hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Stratejik plan hakkında bilgilendirme Başkan Yardımcısı ve AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Yiğit tarafından yapıldı. Yiğit, beş yıl için planlamış önemli projelerden bahsederek soruları yanıtladı. Yeni Akit’ten Enes Boyacı’nın haberine göre,...