19 / 05 / 2024

Sultangazi Habibler ticaret imarlı arsa satışı ne zaman

Sultangazi Habibler ticaret imarlı arsa satışı ne zaman

Sultangazi Belediyesi, Eski Habibler Mahallesi 1906 Ada 8 Parselde bulunan 704 metrekare arsayı 1 milyon 936 bin TL tahmini bedel ile ihaleye çıkardı. İşte T4 Ticaret imarlı arsanın satış ihalesinin detayları...

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref İrican tarafından açıldı.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Almaya İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Almaya İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tavfik Hanan tarafından kuruldu.

Hicret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hicret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Balıkçı tarafından kuruldu. 

DMM Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMM Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Albayrak tarafından kuruldu.

KLŞ Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLŞ Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Keleş tarafından kuruldu.

Bakırcı Dekor Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırcı Dekor Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Altun Bakırcı tarafından kuruldu. 

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Amjad Salam tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

Rangsteel Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rangsteel Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suna Karadayı tarafından kuruldu. 

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sultangazi Habibler ticaret imarlı arsa satışı ne zaman Haberi

Sultangazi Habibler ticaret imarlı arsa satışı ne zaman

Sultangazi Belediye Başkanlığı, Eski Habibler Mahallesi 1906 Ada 8 Parselde yer alan ve Blok Nizam 4 Katlı T4 Ticaret imarlı 704 metrekare arsayı 1 milyon 936 bin TL tahmini bedel ile satışa çıkardı.


Geçici teminatı 58 bin 80 TL olarak belirlenen arsa satış ihalesi, 12 Şubat 2015 Perşembe günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 


Sultangazi Uğurmumcu Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 54 1. Kat Encümen Odasında, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü yöntemiyle ihalesi gerçekleştirilecek arsanın işgal durumu tek katlı fabrika olarak belirtiliyor.     


Sultangazi Belediyesi'nin arsa satış ihalesinin ilanı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o ilan;


TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR

Sultangazi Belediye Başkanlığından:

 

1 - Yukarıda özellikleri belirtilen Sultangazi Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır. İhale, İstanbul, Sultangazi, Uğurmumcu Mahallesi, Atatürk Bulvarı,...