29 / 04 / 2024

Sultangazi ihaleleri

Sultangazi ihaleleri

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Sultangazi'de 8 milyon 487 bin 570 liraya satılık arsa!

Sultangazi Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sultangazi'de 8 milyon 487 bin 570 liraya arsa satılıyor...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

İstanbul Sultangazi ve Beyoğlu'nda açılış törenleri gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Belediyesi toplu açılış töreni ve Beyoğlu Belediyesi hizmet binasının açılış törenine katıldı. Sultangazi'de düzenlenen törende 7 yeni hizmet binası ile 25 okul binasının resmî açılışı gerçekleşti.

Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı ihalesi 28 Mayıs'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ikinci kez ihaleye çıkarılan Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı projesinin ihalesi dün yapılacaktı. Ancak ihale 28 Mayıs 2015 tarihine ertelendi. İşte yeni metro hattı ihalesinin ertelenme sebebi...

Sultangazi Uğur Mumcu ve Cebeci imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Sultangazi İlçesi, 6756 adada konumlu alan tescil harici alan ve 1011 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sultangazi Sultançiftliği imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi İlçesi, Sultançiftliği Mahallesi, 181 ada, 31 parselin Doğusunda kalan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri!

Orman genel müdürlüğü özel mülkiyetindeki taşınmazlar hakkında tapu sicilinde işlem yapmaya orman işletme müdürü yetkili oluyor. Peki, Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri nasıl yapılır? İhale koşulları nelerdir? İşte yanıtı..

Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı yeniden ihaleye çıktı!

Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı projesinin yeni ihale tarihi belli oldu. 15 kilometre uzunlukta planlanan Sultangazi Arnavutköy Metro Hattı ihalesi 13 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Sultangazi Belediyesi ve BEDAŞ istişare toplantısı yaptı!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

Sultangazi Halk Ekmek Fabrikası imar planı askıda!

Sultangazi Cebeci Mahallesi Sultangazi Havzaiçi Uygulama İmar planında park alanının bir kısmının BHA (Halk Ekmek Fabrikası) alanı ve ağaçlandırılacak alana alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği bugün askıya çıktı.

Sultangazi ihaleleri Haberi

Sultangazi ihaleleri

İstanbul Sultangazi Belediye Meclisi'nin Nisan Meclis Oturumu'nda, 2017 yılında inşaatını başladığı ve tamamlamak üzere olan “Yaşlı Bakım Merkezi” için teklif sundu. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un onayı ile meclise gönderilen teklifte “Bahse konu taşınmazın, belediyemizin öncelikli ve acil nitelikteki hizmetlerinin yerine getirilmesi amacı ile kiraya verilmesi veya satışının yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir” denildi.

“SATMAK İÇİN SEÇİLMEDİNİZ” 

Teklifin oylanması öncesinde söz alan CHP Grup Başkanvekili Mithat Çelik “2 ay önce ‘huzurevinin satışının önünü mü açıyorsunuz?’ dedik. AK Parti sıralarından ‘niyet okuma, yok öyle şey olmaz' dendi. Verilen karar İBB Meclisi'ne gitti.'3. kişilere verecekler' dedim. Beni spekülasyon yapmakla suçladılar. Şimdi buradayız. ‘Satmayacağız' dediniz, satış yetkisi istiyorsunuz. Sultangazi Belediye Başkanı olarak buraları satmak için seçilmediniz. Üstüne koymak için seçildiniz....