09 / 05 / 2024

sultanlar yapı sultan park evleri

sultanlar yapı sultan park evleri

Sultan Park Evleri 'nde fiyatlar 165 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 8.5 milyar TL harcama yapıldı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında saat 16:00'da açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı:

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor!

26 Ağustos'ta açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor.Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti KDV dahil otomobiller için 9,9 lira, kamyonlar için 21,29 lira olacak.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Mihrimah Sultan Külliyesi'nin önüne prefabrik yapı mı inşa edildi?

Kanuni Sultan Süleyman’ın, kızı için, Mimar Sinan’a Üsküdar’da yaptırdığı Mihrimah Sultan Külliyesi’nin önüne yaklaşık 4 metre yüksekliğinde prefabrik bir yapı inşa edilmeye başladığı öne sürüldü.

Kayseri Sultan Sazlığı'nda çevre düzenlemesi yapıldı!

Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Toplamda 85 bin TL'lik bir yatırım yapılacağı bildirildi.

Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'na ait harap çeşme ve tarlayı yapım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 31 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Sultan Yapı Elemanları İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yapı Elemanları İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güler Çatal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için 1.280 yapı yıkılacakmış!

1985 yılında inşa edilecek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Mahmutbey ve Kozyatağı arasında yapılacak 2. Çevreyolu için bin 280 yapı yıkılacakmış. Yıkılacak yapıların sahiplerine, 18 milyar lira kamulaştırma bedeli ödenecekmiş.

Dev adam Sultan Kösen için boyuna uygun ev yapılacak!

Dünyanın en uzun boylu adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Sultan Kösen, Mardin'de kendisine uygun standartlarda bir ev yapılmasını istiyor. Kösen'in talebi Başbakan'dan kabul gördü...

Mimar Halid Tadmori'nin Sultanın Taç İncisi Beyrut sergisi Pendik'te!

Lübnanlı Prof. Dr. Mimar Halid Tadmori, “Sultanın Taç İncisi Beyrut”u anlatan fotoğraf sergisiyle Sultan Abdülhamit Han döneminin Beyrut’una ışık tutuyor. Pendik Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, önemli bir tarihi sergiye ev sahipliği yapıyor.

Manisa Hafsa Sultan mahallesinin imar planı Kasım'a kaldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında toplandı. Toplantıda Hafsa Sultan Mahallesi'ne yapılacak revizyon imar planına ilişkin rapor görüşüldü.

sultanlar yapı sultan park evleri Haberi

sultanlar yapı sultan park evleri

Sultanlar Yapı tarafından Pendik'te 8 bin 700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Sultanpark Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Pendik Sultanpark Evleri 'nde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Proje kapsamındaki 2+1'lerin satışı tamamlandı.



Sultanpark Evleri 'nde;

69 metrekare alana sahip 1+1 daireler 165 bin liradan,

126 metrekare alana sahip 3+1 daireler 250 bin liradan,

133 metrekare alana sahip 3+1 daireler 280 bin liradan,

145 metrekare alana sahip 3+1 daireler 350 bin liradan satışa sunuldu. Proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor.


110 konuttan meydana gelen Sultanpark Evleri 'nde; kafeterya, yürüyüş yolları, güvenlik sistemi, her daireye özel depo alanı, açık spor alanları, site giriş-çıkış güvenlik ünitesi, çevre aydınlatması, açık-kapalı otopark bulunuyor....