04 / 05 / 2024

Suluova Belediyesi TOKİ

Suluova Belediyesi TOKİ

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Suluova Belediyesi TOKİ Haberi

Suluova Belediyesi TOKİ

Ekonominin maden işletmeleri ve tarımın yanı sıra ağırlıklı olarak hayvancılığa dayandığı Amasya'nın Suluova ilçesinde TOKİ destekli besi çiftlikleri oluşturmak amacıyla bir süre önce Ankara'da temaslarda bulunduklarım belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Bu çiftlikler ayııı konutta olduğu gibi uzun vadeli, taksitlerle, yani kira öder gibi besi çiftliklerini üreticiler ödeyebilecek. Bununla ilgili bin 500 dönümlük bir arazide çalışma yapılıyor. TOKİ bizim bu projemize sıcak bakıyor. Daha önce kendisi yapmış. Biz onu geliştirmek istiyoruz" dedi 


Küçük ahırları tamamen kapatmak gibi bir düşünceleri olmadığını vurgulayan Fatih Üçok, "Ahırsal dönüşüm diye nitelendirdiğimiz seçim çalışmalarında da ısrarla vurguladığımız bir şey var. Suluova'daki mevcut çevre yolu ile tren yolu arasında kalmış ahırları ve ahır atıklannı merkezi sistemle veya vidanjörlerle biyogaz tesisine taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu. 


Türkiye...