02 / 05 / 2024

Suluova otogar projesi

Suluova otogar projesi

Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile birlikte İlçemizde yapımı devam eden yeni otogarın inşaatı alanına giderek çalışmaları inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.

Suluova Otogar projesi için çalışmalar başlıyor!

Suluova'ya yakışır nitelikte, modern bir görünüme sahip olacak yeni otogar için çalışmalar başlıyor. İşte otogar çalışmalarının başladığı alan da incelemelerde bulunan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un açıklamaları...

Suluova Otogarı'nın inşaatı başlıyor!

Suluova Belediyesi, kısa bir süre sonra inşaatı başlayacak olan Modern Otogar için çalışmalarını sürdürüyor. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yaptığı açıklamada ” Halkımıza sözünü verdiğimiz Modern Otogar için çalışmalara başladık" dedi

Suluova'ya otogar inşa edilecek!

Şehirler arası Otobüs Terminali için başlatılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK; “ İlçemizi değişime sürükleyecek projelerden biri olan otogar projesi tamamlandı" dedi

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 adet konut bulunuyor.

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 konut bulunuyor.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde inşaat hızlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Varsak- Otogar arasındaki ilk etabı Aralık ayına bitirilmesi planlanan 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalarının daha da hızlandırılması için talimat verdi.

Suluova 2. Etap kura sonucu isim listesi!

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap projesi toplamda 81 konuttan meydana geliyor. Başvuruların 15–23 Kasım 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş Suluova Şubesi tarafından kabul edildiği projede kuralar 27 Kasım'da çekilecek. 

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Projesi'nin ÇED süreci tamam!

Ulaştırma Bakanlığı tarafınca 2014-2017 yatırım programı kapsamına alınan Halkapınar-Otogar yer altı metrosunun ÇED süreci tamamlandı.

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Suluova otogar projesi Haberi

Suluova otogar projesi

Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile birlikte İlçemizde yapımı devam eden yeni otogarın inşaatı alanına giderek çalışmaları inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.


Yeni Suluova Otogarı inşaatında yapılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkanımız Fatih Üçok, " Büyük bir itina ve hassasiyet ile konuyu yakından takip edip, yapılan çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alıyoruz. Görev süremiz içinde bizlere inanıp güvenen tüm hemşehrilerimizin gurur duyacağı bir hizmet anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Yeni otogarımızı en kısa sürede bitireceğiz ve otogarımız tamamlanıp hizmet vermeye başladığında da tüm Suluovalıların gurur duyacağı bir otogara sahip olacağız. Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminalimiz tamamlandığında Suluovamıza yakışır nitelikte ve modern bir görünüme sahip olacak.” dedi.


“HİZMETİN EN GÜZELİNİ VERMEK İÇİN ÇALIŞTIĞIMIZ SULUOVA”


Sonrasında incelemelerine yine yapımı büyük...