18 / 07 / 2024

Suluova Otogarı çalışmaları

Suluova Otogarı çalışmaları

Suluova Belediyesi, kısa bir süre sonra inşaatı başlayacak olan Modern Otogar için çalışmalarını sürdürüyor. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yaptığı açıklamada ” Halkımıza sözünü verdiğimiz Modern Otogar için çalışmalara başladık" dedi

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Amasya Suluova'da zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Suluova Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları kapsamında başlattığı zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Suluova Kültür Merkezi çalışmaları tam gaz!

Suluova'da yıllardır eksikliği hissedilen ve ilçemizin kültürel ve sosyal yaşantısına hareketlilik getirecek olan Kültür Merkezimizde çalışmalar sürüyor.

Suluova'da yeni otogar çalışmaları tam gaz!

Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Başkan Yardımcısı Adem Cılız ile birlikte İlçemizde yapımı devam eden yeni otogarın inşaatı alanına giderek çalışmaları inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.

Bilecik Pazaryeri'nde otogar çalışmaları incelendi!

Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye meclis üyeleriyle otogar çalışmalarını inceledi. Başkan Yalçın ve belediye meclis üyeleri, bu çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirttiler.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Amasya'da Suluova Kent Meydanı ve Cami Projesi çalışmaları başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı.

Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim beyannamesinde yer alan, maddi ve manevi değerleri tek çatı altında toplayacak olan Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı.

Amasya Suluova kent meydanı ve cami projesinde çalışmalar başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı. Suluova Belediye Başkanı Üçok konuyla ilgili açıklama yaptı.

Suluova Otogarı'nda son durum ne?

Yapımına başlanan ve başlandığı ilk günden bu zamana kadar aralıksız devam Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projede dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri de tamamlandı.

Suluova Otogar projesi için çalışmalar başlıyor!

Suluova'ya yakışır nitelikte, modern bir görünüme sahip olacak yeni otogar için çalışmalar başlıyor. İşte otogar çalışmalarının başladığı alan da incelemelerde bulunan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un açıklamaları...

Suluova Otogarı çalışmaları Haberi

Suluova Otogarı çalışmaları


Suluova Belediyesi, kısa bir süre sonra inşaatı başlayacak olan Modern Otogar için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yakından takip eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok;” Seçim vaatlerimizde halkımıza sözünü verdiğimiz Modern Otogar için çalışmalara başladık. Şu an hizmet veren ve otobüslerin girip yolcularını aldığı alana yapılmasını planladığımız Modern Otogar’ımızın, inşaat süresi boyunca vatandaşlarımızın mağdur olmaması için mevcut otogar binasının arka kısmında otobüslerin park yapabileceği alan oluşturup asfaltladık. Yine ekiplerimiz bordur ve peyzaj çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.



Suluova...