02 / 05 / 2024

Sümbüllü Bulvarı açıldı mı

Sümbüllü Bulvarı açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı bayramda açılıyor!

Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı yol yapım çalışmalarında mutlu sona doğru geliniyor.

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi Ataşehir'de Selim Sökmen tarafından açıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Gökova'da sit alanları imara mı açıldı?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "SİT alanları imara açıldı. Gökova Körfezi'ni parsel parsel satacaklar. Belediye olarak devre dışıyız" diye konuştu.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Dünyanın en uzun deniz köprüsü Çin'de açıldı!

Dünyanın en uzun deniz köprüsü Çin'de hizmete açıldı. 55 kilometre uzunluğundaki Hong Kong-Zhuhai-Macau Köprüsü'nün açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle hizmete açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle yeniden hizmete açıldı.

Sümbüllü Bulvarı açıldı mı Haberi

Sümbüllü Bulvarı açıldı mı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan Sümbüllü Bulvarı 3 gidiş 3 geliş toplam 6 şeritli bölünmüş yol olarak Kahramanmaraş Halkının hizmetine sunuldu.


İLK GEÇİŞİ BAŞKAN ERKOÇ YAPTI


Sümbülü Bulvarı’nın trafiğe açılışında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, direksiyona geçip aracı kendisi kullanarak ilk araç geçişini gerçekleştirdi.


Başkan Erkoç geçiş sonrası yaptığı açıklamada, Sümbüllü Bulvarı ile birlikte bölgede yapılan kavşak düzenlemesiyle beraber 7,5 kilometre gidiş 7,5 kilometrede geliş olmak üzere toplamda 15 kilometre bölünmüş yol yaptıklarını söyledi.


TRAFİK YÜKÜNÜ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTACAK


Sümbüllü Bulvarı’na ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Erkoç: “ Şu an şehrimizin batısını merkeze bağlayan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın devamı olan Sümbüllü Vadisi’nden yeni yaptığımız bağlantı yolundayız. Bu bölgede yaklaşık 7.5 kilometre...