06 / 05 / 2024

Sume Pera Turizm Anonim Şirketi

Sume Pera Turizm Anonim Şirketi

Sume Pera Turizm Anonim Şirketi, Suphi Güzey Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Kurabiye Sokak'ta kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli  ile Gabriele Sailer tarafından kuruldu.

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Bektaş tarafından kuruldu.

Okanlı Pera Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okanlı Pera Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Örenel ve Erdinç Okanlı tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Deniz Pera Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deniz Pera Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Mut tarafından kuruldu.

Pera İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlayan tarafından kuruldu...

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Uçar ve Buğra Keleş ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi, Hacımimi Külhani Sokak'ta kuruldu.

1994 yılında Pera Palas ihale çıkacakmış!

1994 yılında İstanbul'un ilk otellerinde Pera Palas ihale çıkacakmış. Pera Palas'ın sahibi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihale çıkarılacak tarihi otel, otel-müze olarak yaşamını sürdürecekmiş.

Sume Pera Turizm Anonim Şirketi Haberi

Sume Pera Turizm Anonim Şirketi


Sume Pera Turizm Anonim Şirketi, Suphi Güzey Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Sume Pera Turizm Anonim Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her türlü bilardo salonu,...