30 / 04 / 2024

Sumitomo İş Makinaları

Sumitomo İş Makinaları

Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı Ichiro Shimada, basın toplantısında, Türkiye'deki varlıklarıyla Türkiye ile Japonya arasında güçlü bir ticaret köprüsü kuracaklarını, Türkiye'yi bölgesel satış ve dağıtım üssü yapmayı planladıklarını kaydetti...

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Çelik tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Sumitomo İş Makinaları Haberi

Sumitomo İş Makinaları

Sumitomo İş Makinaları, gerçekleştirdiği yeni ortaklıkla Türkiye'yi bölgenin satış ve dağıtım üssü haline getirmeyi amaçlıyor. Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı Ichiro Shimada, basın toplantısında, Türkiye'deki varlıklarıyla Türkiye ile Japonya arasında güçlü bir ticaret köprüsü kuracaklarını, Türkiye'yi bölgesel satış ve dağıtım üssü yapmayı planladıklarını kaydetti. Shimada, şunları kaydetti: "Finansal yapımız, profesyonel yaklaşımımız ve ürünlerimizin kalitesiyle Türkiye'nin 2023 hedeflerine destek vermek istiyoruz. Ürünlerimiz 1991 yılından bu yana Türkiye'de satılıyor ve pazarda bilinen, tercih edilen bir markayız. Türkiye'de son 10 yılda inşaat ve madencilik sektörü çok büyük gelişim gösterdi ve bunun gelecekte de süreceğini öngörüyoruz. Varlığımızla Türkiye'nin altyapısının geliştirilmesine katkı sağlamakla kalmayacağız, aynı zamanda yatırımlarla Türkiye'yi, Sumitomo 1$ Makinalarının bölge üssü haline getireceğiz. Irak, iran Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan pazarlarını...