26 / 07 / 2024

Sumitomo yeni bayilikler

Sumitomo yeni bayilikler

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanması ve ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı...

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Sumitomo, Türkiye'de yeni bayiler açacak!

Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. 2 milyar dolar büyüklüğündeki Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı.

Japon devi Sumitomo Türkiye'de yeni bayiler açacak!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanması ve ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı...

Korusu, İzmir'de yeni bayilikler açacak!

Uygun lokasyonlarda bayi sayısını artırmak için görüşmelere devam ettiklerini dile getirenKorusu Ege Bölge Müdürü Ahmet Faruk Kendir, "Halka kaliteli ve temiz suyu ulaştıracak, uzun süreli işbirliği yapacağımız bayilikler arıyoruz" dedi.

Verelli büyükşehirlere bayilik verecek!

Saray Holding bünyesinde Verelli markası ile mobilya üretimi yapan Mobsar, yeni bayilikler vermeye hazırlanıyor.

Paşaoğlu İnşaat her yıl yüzde 25 büyüme hedefliyor!

PVC kapı, pencere sistemleri imalatı ile sektöre giren Paşaoğlu İnşaat,yeni bayilikler ve kazançlarını yatırıma çevirerek her yıl yüzde 25 büyümeyi planlıyor.

Calligaris Mobilya 25 bayilik verecek!

İlk mağazasını Temmuz 2011'de Etiler'de açan İtalyan mobilya markası Calligaris, yeni bayilikler verecek

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Sumitomo yeni bayilikler Haberi

Sumitomo yeni bayilikler

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanması ve ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye, iş makinesi talebinde dünya onuncusu oldu. 2 milyar dolar büyüklüğündeki Japon devi Sumitomo artan talebi karşılayabilmek için Türkiye pazarında TSM Global ile büyüme kararı aldı. Türkiye'nin farklı bölgelerinde yeni bayiler açarak satış ağını geliştireceklerini belirten TSM Global'in CEO ve ortağı Taner Sönmezer "Türkiye'de lider olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı Ichıro Shımada ise, "Türkiye'yi Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri'ne açılan bir köprü olarak görüyoruz. Varlığımızla Türkiye ve Japonya arasındaki ticaret ağını geliştireceğimize inanıyorum. Türkiye'nin 2023 hedeflerine destek vermek için buradayız"...