03 / 05 / 2024

Summa ve TAVın yurtdışı projelerine ödül

Summa ve TAVın yurtdışı projelerine ödül

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV ödüle layık görüldü. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te sanayide değişim ve dönüşüm başlıyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep sanayisinin hedefinin değişim ve dönüşüm olduğunu söyledi. Koçer, proje kapsamında çalışmaların başladığını kaydetti.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Bursa Mudanya'da değişim ve dönüşüm hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın dört bir yanına hizmet götürdüklerini, değişim ve dönüşüm çalışmalarını tüm bölgelerde hızla devam ettiğini söyledi.

Kimlikli ve özgün şehir anlayışını hakim kılacağız!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada şehirlerin kimliğine, tarihine, coğrafyasına, topoğrafyasına uygun, şehirlilerin beklentileri ile gelişen, mimarların özgün tasarımıyla şekillenen kimlikli ve özgün şehir anl

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Suriye'deki sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi istendi!

Suriye İnsan Hakları Ağı tarafından hazırlanan askeri müdahalesinin bilançosuna ilişkin raporda, Rusya'nın bombaladığı sağlık merkezlerinin ve okulların yeniden imar edilmesi istenildi.

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları!

Her ülkenin kendine has sembolik yapıları var. Şehir kartpostallarına işlenen o görkemli mimari yapılar. İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları...

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Summa ve TAVın yurtdışı projelerine ödül Haberi

Summa ve TAVın yurtdışı projelerine ödül

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV da ödüle layık görüldü. 


Farklı kategorilerde değerlendirilen uluslararası projeler arasında 'Dakar Uluslararası Kongre Merkezi' projesiyle Summa, 'kültür merkezleri" dalında; TAV ise, 'Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı' projesi ile 'havalimanları' dalında dünya birincisi seçildi. Ödül kazanan firmalar, 10 Eylül'de New York'ta ENR Küresel İnşaat- 2irvesi'nde ödüllerini...