19 / 05 / 2024

Sümmani Çelik

Sümmani Çelik

Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sümmani Çelik, Abubekir Çelik, Mehmet Erol Alper, İsmail Doruk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu.

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, milyonların büyük bir heyecanla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili merak edilenleri cevaplandırdı. İşte çok sayıda EYT’liyi heyecanlandıran o açıklama…

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Hükümetten EYT mesajı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak" dedi.

ÇİB Başkan Yardımcısı Dalbeler: Çelik sektörü karanlığa doğru ilerliyor!

Türk sanayicileri, enerji maliyetlerindeki yükselişlerin çimento, çelik, alüminyum ve seramik sektörü üzerindeki etkilerini yorumladı.

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü talebi değerlendiriyoruz" dedi.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

AK Parti'den asgari ücrete ikinci zam açıklaması!

Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiren asgari ücrete zam tartışmasıyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken iki açıklama geldi. "2022 Haziran ayında asgari ücrete zam mı gelecek?" sorusunu parti sözcüsü Ömer Çelik cevapladı.

Çelik sektörü gümrük vergisinden nasıl etkilenecek?

AB ve ABD, 2018'den beri süren çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaştı. ABD’nin AB çıkışlı çelik ve alüminyum vergilerini kaldırmasının Türk çelik sektörüne etkisine ilişkin yorumlarda bulunan çelikçiler, iki farklı görüş belirtti. 

Ömer Çelik, Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı...

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Sümmani Çelik Haberi

Sümmani Çelik

Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sümmani Çelik, Abubekir Çelik, Mehmet Erol Alper, İsmail Doruk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Mirer İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, viyadükler, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, rıhtım liman gibi deniz yapıları inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...