06 / 05 / 2024

Sun On Sunday

Sun On Sunday

Victoria-David Beckham çiftinin "Beckingham Sarayı" diye adlandırılan Hertfordshire'deki lüks malikânesi, 12 milyon sterline satıldı. Ünlü çiftin parayı Londra'da almayı planladıkları 45 milyon dolarlık bir başka ev için kullanacakları biliniyor...

Kağıthane DKY On telefon numarası!

Kağıthane DKY On telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmayan proje DKY İnşaat imzası ile yükselecek.

DKY İnşaat DKY On satılık!

DKY İnşaat DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek proje 2 Eylül'de basına tanıtılacak.

DKY On Kağıthane satış ofisi!

DKY On Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandığı projede ofis ve ticari üniteler de yer alacak.

DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek DKY On Konutları için ön talep toplanıyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki DKY On ne zaman satışa çıkacak?

Kağıthane DKY On iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirileceği projede ön talep toplanmaya başlanacak. Kağıthane DKY On iletişim bilgileri kapsamına göre telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On projesinin lansmanı Eylül'de!

DKY İnşaat Kağıthane’de hayata geçireceği ‘On’ adını verdiği yeni konut projesine talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı eylül ayında gerçekleşecek.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane Projesi yeniden tanımlanıyor!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak.

DKY On Kağıthane satılık!

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilecek DKY On Kağıthane satılık daireler için ön talep topluyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projenin 2 Eylül'da lansmanı yapılacak.

DKY İnşaat DKY On nerede?

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan meydana gelen DKY On projesi için ön talep süresi başladı. Projenin 2 Eylül'de basına tanıtılması planlanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kağıthane DKY On iletişim!

Ön talep toplamaya başlanan projede toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağaza yer alıyor. Kağıthane DKY On iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY On Projesi!

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazanın yer aldığı projenin lansmanı 2 Eylül'de yapılması planlanıyor. DKY İnşaat DKY On Projesi resmi satışları lansmandan sonra yapılacak.

DKY On projesinin ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat, merakla beklenen projesi DKY On için ön talep toplamaya başladı. İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, sunacağı yeniliklerle konut anlayışını yeniden tanımlayacak.

DKY On Kağıthane projesi 2 Eylül'de satışa çıkacak!

DKY İnşaat, Yeni Konsepti DKY On için ön talep toplamaya başladı. Proje 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan oluşacak. Proje 2 Eylül’de yapılacak lansman sonrası resmi satışa çıkacak.

Sun On Sunday Haberi

Sun On Sunday



Victoria-David Beckham çiftinin "Beckingham Sarayı" diye adlandırılan Hertfordshire'deki lüks malikânesi, 12 milyon sterline satıldı. Ünlü İngiliz çiftin, parayı Londra'da almayı planladıkları 45 milyon dolarlık bir başka ev için kullanacakları biliniyor. Sun On Sunday gazetesinde yer alan habere göre, jübilesini yapıp futbolu bırakan David Beckham ile müzikten moda dünyasına transfer olan eşi Victoria Beckham, hayatlarında yeni bir döneme başlamak için evlerini satma kararı aldı. David Beckham, evi satarken gayet üzgün olduğunu ancak birçok mutlu anının evin satışına engel olamayacağını belirtti. Beckham'lar düğünlerinden 3 ay sonra, 12 dönümlük araziyi 9.5 milyon sterline satın almış ve çocuklarını da bu evde büyütmüşlerdi. 



Sabah...