26 / 05 / 2024

Sunbaş Yapı Zirve ve Kariyer Ödülleri

Sunbaş Yapı Zirve ve Kariyer Ödülleri

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Bitcoin balina işlemlerinde zirve! 

Bitcoin balina işlemlerinde zirve yaşadı! Uzmanlardan “ölüm kesişimi” vurgusu yapıldı. İşte ayrıntılar...

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sunbaş Yapı Turizm Petrol Ürünleri Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Başbuğ tarafından açıldı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Konut satışları zirve yapacak!

İZTO meclis üyesi ve KAMDER başkanı Niyazi Gültekin, faiz indirimi sonrasında konut satışlarının ne durumda olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gültekin, konut satışları zirve yapacak dedi ve yeni yapılacak konutların daha pahalı olacağına dikkat çekti...

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çetkin tarafından kuruldu. 

2018 kentsel dönüşümün zirve yaptığı yıl olacak!

Türkiye, kentsel dönüşüm projeleri için alt yapı çalışmalarını tamamladı. 2018, kentsel dönüşümün zirve yaptığı yıl olacak.

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ziver Sağol tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

Sunbaş Yapı Zirve ve Kariyer Ödülleri Haberi

Sunbaş Yapı Zirve ve Kariyer Ödülleri

1990 yılından günümüze yatırımlarını başta Diyarbakır olmak üzere Güneydoğu Anadolu’da sürdüren Sunbaş Yapı 30 yıllık yapı geçmişiyle günümüze kadar başarıyla gelmiştir. Sunbaş, dinamik, genç ve derin tecrübelere sahip yapısıyla batı ve modern mimari çizgilerini kendine ilke edinmiştir.

İnovasyonun gerekliliğini her defasında önemle vurgulayan Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretiyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç işadamı seçildi. Başta İstanbul olmak üzere birçok yeni inşaat projesine de start veren Sunbaş Yapı hız kesmeden başarılı projelere imza atıyor.

Modern ve güvenli projeler ile adından başarıyla söz ettiren Sunbaş 30 yıllık tecrübesiyle kendinden emin adımlarla sektörde hızla ilerlemeye devam ediyor.

https://www.sunbas.com.tr/portfolio-item/sun-yapi-home/