20 / 05 / 2024

sungurlu parkları

sungurlu parkları

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale getirildiğini söyledi.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Sungurlu Kapalı Cezaevi'nin inşaatı tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ceza infaz kurumu inşaatı hızlı bir şekilde devam sürüyor. 

sungurlu parkları Haberi

sungurlu parkları

BAŞKAN Şahiner, "Parklarımızdaki çocuk oyun alanlarının altına yumuşak kauçuk karolar döşüyoruz. Önceden çakıl taşı yada kum taneleri ile doluydu. Çocuklarımız düştüğü zaman elleri ayaklan yaralanıyordu. Yeni uygulama ile artık düştükleri zaman elleri ayakları dirsekleri acımayacak ve yaralanmayacaklar. Toki konutlarının bulunduğu mevkideki 3 adet oyun parkına ve Hacettepe Mahallesi Yesevi Caddesinde yeni yaptığımız parkta toplam 1000 metrekare Avrupa stantlannda sağlığa zararı olmayan kauçuk döşendi. Çocuklarımızın daha güzel ve nezih alanlarda oyun oynamasını arzuluyoruz. Bu yeni uygulamamız güzel ilçemiz ve tüm çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Gazete...