30 / 04 / 2024

Sungurluda Akçakent Ve TOKİ konutlarına köprü

Sungurluda Akçakent Ve TOKİ konutlarına köprü

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Bodrum'daki kaçak yapı ve iskeleler yıkılıyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'daki kaçak yapı ve iskelelerin yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Başak Özdemir tarafından kuruldu.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Sungurluda Akçakent Ve TOKİ konutlarına köprü Haberi

Sungurluda Akçakent Ve TOKİ konutlarına köprü

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merpen ve köprü yapıldı.


Mahalle sakinleri, Çankırı Caddesine çıkmak ve çocuklarının Fen Lisesine gidip gelirken uzun ve çamurlu yolu kullanmak zorunda kaldıklarını hatırlatarak Belediye’den merpen ve köprü istediler.


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu Çankırı caddesine ve Fen Lisesine en yakın bölgeye yeni merpen ve dere üstüne 12 metre uzunluğunda demirden köprü yapılması talimatı verdi. Belediye ekipleri kısa sürede merpen ve köprüyü yaparak Akçakent ve TOKİ sakinlerinin hizmetine açtı.


KÖPRÜ BELEDİYE İMKANLARI İLE YAPILDI


Başkan Abdulkadir Şahiner, "Vatandaşlarımızın huzur ve memnuniyeti için çalışıyoruz. Belediyemizin kendi bünyesinde bulunan ekipman ve elemanla yapılan demir köprü 2 metre 10 santimetre eninde, 12 metre uzunluğunda ve 1 metre yüksekliğinde....