06 / 05 / 2024

Sunis Hotels oteli

Sunis Hotels oteli

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Wyndham Hotels-Resorts iki yeni otel açıyor!

90 ülkede 9 bin 300 oteli olan Wyndham Hotels&Resorts, Türkiye'deki iki yeni oteli ile markasını büyütüyor.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Sunis Hotels oteli Haberi

Sunis Hotels oteli

Antalya’nın lüks otel zincirlerinden olan ve iç pazarda Jolly Tur’la tek yetkililik anlaşması yapan Sunis Hotels, yatırımlarının yeni rotasını Ege’ye çevirdi. Antalya’daki 5 yıldızlı 4 otelden sonra grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi. Açılış nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal yatırım yaptıkları Özdere’yi İzmir’in incisi olarak nitelendirerek “Antalya, her zaman için turizmin başkenti ve cazibe merkezi olarak kalacak. Ancak Antalya’nın otele doyduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden biz de yeni destinasyon arayışına girdik. İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey’de birini hayata geçirdiğimiz toplam 4 yatırımımız söz konusu” dedi. Seferihisar Doğanbey’deki otel yatırımı hakkında da konuşan Ünal, buradaki 120 bin metrekare arazi üzerinde termal resort ve sağlık turizmini konu...