07 / 05 / 2024

Sur emlak Metrogarden AVM nerede

Sur emlak Metrogarden AVM nerede

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi!

Semt Bahçekent Emlak Konut fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Sur Yapı Semt Bahçekent güncel fiyatlar!

Sur Yapı Semt Bahçekent güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Emlak Konut güvencesine sahip...

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri!

Sur Yapı Semt Bahçekent ödemeleri kapsamında aylık 900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

Semt Bahçekent Sur Yapı ev fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Semt Bahçekent projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede fiyatlar 214 bin TL'den başlıyor...

Sur emlak Metrogarden AVM nerede Haberi

Sur emlak Metrogarden AVM nerede

Sur Yapı tarafından İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi adresinde, tapunun 1 pafta, 15648 parselde kayıtlı 7 bin 307,68 metrekare yüzölçümlü alanın 48 bin 500 metrekare toplam inşaat alanında Metrogarden AVM projesi yapılması planlanıyor. 

Daha önce Ümraniye'de Necip Fazıl Mahallesi'nde Metrogarden projesi içerisinde AVM yatırımına imza atan Sur Yapı şimdi de Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yeni Metrogarden AVM yatırımına hazırlanıyor. Metrogarden AVM projesi diğer projeden bağımsız bir şekilde hayata geçiriliyor.

2017 yılının Aralık ayında Bakanlık iznine başvurulan Metrogarden AVM projesi için izin süreci tamamlandı. Projenin inşa çalışmalarının başladıktan sonra 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Toplam 42 bin 777 TL yatırım değerine sahip AVM'de toplamda 148 ticari üniteye yer veriliyor. 

Projenin gerçekleştirileceği alan Ümraniye Belediyesi adına kayıtlı olup, mevcutta otopark alanı olarak kullanılıyor. 

5 Bodrum...