08 / 05 / 2024

Sur Otopark İnşaat nerede

Sur Otopark İnşaat nerede

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Ayıplı ifa olarak otoparkın taahhüt edilenden az olması ve müteahhitin sorumluluğu" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Ersesis İnşaat Yediemin Otopark Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersesis İnşaat Yediemin Otopark Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İsen tarafından kuruldu.

Çin'de otopark inşaatı çöktü: 8 ölü!

Çin'in Guicou'a bağlı Guiyang kentinin Guişanhu bölgesinde inşaat halindeki bir otopark çöktü ve 8 işçi hayatını kaybetti...

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Sur Otopark İnşaat nerede Haberi

Sur Otopark İnşaat nerede

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
1-T.C.hudutları dahilinde otoparklarişletmek,yönetmek,kiralamak,kiraya vermek.

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Topkapı Mh.Bâyezidağa Fırını Sk.N:12/1...