05 / 05 / 2024

sur tamamlanan projeler

sur tamamlanan projeler

Terörden zarar gören Diyarbakır'ın Sur ilçesinde inşaatı tamamlanan 3 bin iş yerinin açılışı ile bin 500 geleneksel Diyarbakır evinin temel atma töreni gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır Sur'da inşası tamamlanan yapılar hak sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin Diyarbakır Sur'daki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Sur 'daki hak sahiplerinin yüzde 90'ına ulaştık, bunların da yüzde 87'siyle uzlaştık." şeklinde konuştu...

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Diyarbakır Sur'a 10 yeni butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonların ardından terörden temizlenen Sur ilçesinde, devlet eliyle yürütülen çalışmalarla turizme yönelik projeler inşa ediliyor.

100 günlük eylem planındaki Bakanlık uygulamaları TBMM'de!

100 günlük eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görev alanında tamamlanan projeler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur'da zarar gören 3 bin iş yeri yeniden açılıyor!

Terörden zarar gören Diyarbakır'ın Sur ilçesinde inşaatı tamamlanan 3 bin iş yerinin açılışı ile bin 500 geleneksel Diyarbakır evinin temel atma töreni gerçekleştiriliyor.

Mutlu Evler Türkiye kampanyasındaki projeler!

Sur Yapı, “Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyasıyla teslime kadar sadece 600 TL taksit ve 120 ay vade imkânı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyasındaki projeler..

Sur Yapı Aynen Öyle kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı 14 projede 500 konutu kapsayacak yeni bir kampanya başlattı. 'Aynen Öyle' kampanyasında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Peki Sur Yapı Aynen Öyle kampanyasında hangi projeler var?

Mehmet Özhaseki: Sur cazibe merkezi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur’un bir cazibe merkezi olması için çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, bölgedeki salaş yaşamın bitmesini istediklerine işaret ederek, “O kadar güzel projeler hazırladık ki emin olun Silopi’de hazırladığımız projeye herkes imrendi." dedi.

Sur 2 milyar lira ödenekle ihya edilecek!

Belediye Başkan Vekili Özkan, "Sur için 2 milyar lirayı aşan projeler yürütülüyor. Bu projeler sayesinde 3 yıl sonra ilçemiz cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

sur tamamlanan projeler Haberi

sur tamamlanan projeler


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, terörden zarar gören Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yapımıı tamamlanan 3 bin iş yerinin açılışı ile bin 500 geleneksel Diyarbakır evinin temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, terörden zarar gören Sur ilçesinde yeniden inşa sürecini başlatan Bakanlık, toplamda 2 milyar TL'yi bulan yatırımlarını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır'ın iki önemli merkezi Gazi ve Melik Ahmet caddelerinde 3 bin iş yerinin inşaatını tamamlayan Bakanlık, iki ayrı caddede bulunan büro, dükkan ve diğer iş yerlerinin yenileme çalışmalarını da tamamladı. Dokunun yenilenmesiyle cadde ve sokaklar yeni bir görünüme sahip oldu.

İnşası tamamlanan 3 bin iş yerinin açılışı ile yapımına başlanacak bin 500 adet geleneksel...