04 / 05 / 2024

sur yapı 5 bin peşin kampanyası

sur yapı 5 bin peşin kampanyası

Sur Yapı'nın 5 bin TL peşinat kampanyası " Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı'dan alma fırsatını kaçırmayın " sloganıyla tanıtılıyor.

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası kapsamında konut alıcılarına cazip fırsatlar sunuluyor. İşte Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları...

Sur Yapı'dan altın gibi kampanya!

1992 yılından bu yana pek çok prestijli proje hayata geçiren Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında altın gibi fırsatlar sunuyor.

sur yapı 5 bin peşin kampanyası Haberi

sur yapı 5 bin peşin kampanyası

Sur Yapı yeni bir kampanya ile ev veya işyeri alacaklara çeşitli ödeme fırsatları sunuyor. Firmanın kampanyası "Sadece 5 bin TL peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı'dan alma fırsatını kaçırmayın!" sloganıyla tanıtılıyor.


Sur Yapı kampanyası kapsamında sadece 5 bin TL peşinat ile yatırım yapılıyor. 2015, 2016, 2017, 2018 yıllarında vade farksız ödemeler ve kalan tutar için 120 aya kadar kredi imkanları ile ev veya işyeri sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Sur Yapı'nın 5 bin TL peşinat kampanyası Sultanbeyli'de yer alan İdilia'da, Güneşli'de yer alan Corridor, Sultangazi'de yer alan Vitrin, Ümraniye'de yer alan Exen İstanbul, Eyüp'te yer alan Axis İstanbul projelerinde geçerli. 


Sur Yapı iletişim

Tel: 444 5 787

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Esra Nur...