13 / 05 / 2024

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri 2017

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri 2017

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı’dan ‘Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk’ kampanyası!

Bölgesine değer katan projelere imza atan Sur Yapı, 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan yeni kampanya başlattı. Kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri: Mutlu Evler Türkiye!

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

Sur Yapı Süper Star Kampanyası 2017 fırsatları!

Sur Yapı 14 projesinde süper bir kampanyaya imza atıyor. Süper Star adı verilen kampanyaya göre İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasındaki 14 Sur Yapı projesinde sıfır peşinat, sıfır faizle ev sahibi olunabiliyor...

Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alan Tempo City ev fiyatları 530 bin liradan başlıyor. İşte, Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi...

Sur Yapı Bahçeyaka'ya bir haftada 1.200 talep geldi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Avrupa Yakası’nın yeni gelişim bölgesi Ispartakule’de 220 milyon lira yatırımla Bahçeyaka Ispartakule projesini hayata geçiriyor.

Sur Yapı Ispartakule Projesi'nde ön talep dönemi başladı!

e Avrupa Yakası’nın gelişen bölgesi Ispartakule’de bir yenisini daha ekleyen Sur Yapı, proje için ön talep toplamaya başladı. Benzersiz konumu ve göl manzarasıyla Ispartakule projesi 327 konuttan oluşacak.

Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 'Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya' kapsamında satışlarına devam ediyor.

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri 2017 Haberi

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri 2017

"Kolayca ev sahibi olmak için acele edin" sloganıyla konut projelerini tanıtan Sur Yapı, Avrupa Yakası konut projelerinde kampanya başlattı. 


Sur Yapı'nın Avrupa Yakası'nda Topkapı Evleri, Tempo City, Bahçeyaka Ispartakule ve Semt Bahçekent projeleri bulunuyor. Bu 4 projede ucuz taksitle ev sahibi olunabiliyor.


1-)Sur Yapı Topkapı Evleri
İstanbul'un kalbi Topkapı'da, Davutpaşa Metro Durağı'na yürüme mesafesinde yer alan Topkapı Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor. Daire fiyatlarının 484 bin TL'den başladığı projede 60 ay 0 faizle 2 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. 


2-)Sur Yapı Tempo City
Kağıthane Cendere Caddesi'nde Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yer alan Sur Yapı Tempo City projesi ile hayata kulak verin.Projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor. Projede daire fiyatları 515 bin...