23 / 07 / 2024

Sur Yapı bünyesinde vade farkı yok

Sur Yapı bünyesinde vade farkı yok

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasındaki ilkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 2284 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alınacak ve kaç personel alınacağı duyuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da büyük kampanya! Bir haftalık tatil fiyatına ömür boyu tatil fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere bir hafta tatil fiyatına ömür boyu tatil imkanı sunuyor. 

9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı!

28 Mayıs 2024 tarihli ve 32559 sayılı Resmi Gazete'de, 9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alımı için kadro verildi ve merak edilen detaylar.

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!

THY bünyesinde AJet tarafından personel istihdamı yapılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, başvuru şartları neler? Kabin memuru ne iş yapacak?ve başvurular nasıl yapılacak?

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Sur Yapı Antalya projesi tam gaz!

8 milyar yatırımla SUR Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. 

Sur Yapı bünyesinde vade farkı yok Haberi

Sur Yapı bünyesinde vade farkı yok

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasındaki ilkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim sunuyor. Sur Yapı bünyesinde, banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme tercihinin bulunduğu kampanyada, kalan yüzde 25'lik kısım ise anahtar tesliminde ödeniyor. Tamamı peşin veya peşin+ banka kredili ödemelerde ise yüzde 7'lik lansman indirimine yüzde 10 daha ilave ediliyor. Mirage Rezidans Güneşli, İlkbahar projesi ise Sultanbeyli'de yer...