06 / 07 / 2024

Sur Yapı Ece Türkiye işbirliği

Sur Yapı Ece Türkiye işbirliği

ECE Türkiye ve Sur Yapı, istanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesinde önemli bir işbirliğine imza attı.Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi Bursa'da hayata geçirilecek.

Sur Yapı Excellence satılık daire fiyatları!

Haziran 2019'da anahtar teslimlerin gerçekleşeceği Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi 184 konut ve 27 ticari birimden meydana geliyor. Sur Yapı Excellence satılık daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Bahçekent projesinde neler var?

2019'un ilk yarısında teslimlerin gerçekleşeceği Sur Yapı Bahçekent projesi altı blok şeklinde yükseliyor. Proje 755 konut ve 34 ticari birimden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Bahçekent projesinde neler var?

Sur Yapı Excellence proje fiyatları!

24 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Sur Yapı Excellence projesi 184 daire ve 27 ticari birimden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Excellence proje fiyatları...

Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin!

"Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin" sloganıyla yükselen projede 304 adet konut yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Mirage fiyatları!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Bağcılar Mirage Rezidans'ta daire alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Mirage fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı İlkbahar ödeme koşulları!

Sur Yapı İlkbahar ödeme koşulları kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 250 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İlkbahar ödeme planı!

Sur Yapı İlkbahar ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları dairelerin alanları ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimleri 2017 yılında gerçekleşeceği proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar Evleri satılık daire!

Sur Yapı İlkbahar Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Anahtar teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşeceği projede 304 daire yer alıyor.

Sur Yapı ve ECE Türkiye 2 AVM için anlaşma yaptı!

Sur Yapı ve ECE Türkiye, İstanbul ve Bursa'daki 2 yeni projede işbirliği yaptı. Axis İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinde, ECE Türkiye, AVM'lerin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetimini üstlenecek.

Sur Yapı Ece Türkiye ile AVM üretecek!

ECE Türkiye ve Sur Yapı, istanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesinde önemli bir işbirliğine imza attı.Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi Bursa'da hayata geçirilecek.

Ece Türkiye'den Axis İstanbul AVM ve Sur Yapı Marka AVM ile işbirliği!

Ece Türkiye ve Sur Yapı, Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projelerinde önemli bir işbirliğine imza attı.

Sur Yapı Ece Türkiye işbirliği Haberi

Sur Yapı Ece Türkiye işbirliği

ECE Türkiye ve Sur Yapı, istanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesinde önemli bir işbirliğine imza attı.



Toplam yatırım değeri yaklaşık 1.1 milyar dolar olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi karma projelerinde, ECE Türkiye, alışveriş merkezlerinin konsept optimizasyonunu, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlenecek. Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi Türkiye'nin 4. büyük kenti olan, otomotiv ve tekstil sanayinin kalbinin attığı, ülke ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olan Bursa'da hayata...