29 / 04 / 2024

Sur Yapı mart kampanyası

Sur Yapı mart kampanyası

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Sur Yapı 3 projesiyle Cityscape Turkey’de!

24 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarda Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtacak.

Sur Yapı Koşuyolu fiyatlar!

Yaklaşık 100 adet daireden oluşan Sur Yapı Koşuyolu Projesi 23 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Projede satışların Mart ayında başlaması planlanıyor. İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyatlar...

Sur Yapı'dan Mart kampanyası!

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi basın toplantısı!

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Sur Yapı'nın 2 yeni projesinin basın toplantısı 26 Mart günü gerçekleşecek.

Sur Yapı 2 yeni konut projesini 26 Mart'ta görücüye çıkaracak!

Ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam eden Sur Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirecek olan 2 farklı konut projesi 26 Mart 2015 tarihinde görücüye çıkacak.

Sur Yapı'da peşinat teslimde kampanyası!

SUR Yapı, mart boyunca Sultanbeyli'de İdilia ve Sultangazi'deki Vitrin projelerinde 'Mutluluk evinizde, peşinat teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı'dan peşinatı erteleyen kampanya!

Sur Yapı, mart ayında İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı: Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi

Sur Yapı'dan mutluluk evinizde, peşinatı teslimde kampanyası!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca Sultanbeyl İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.

Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak!

Bugüne kadar bir çok proje inşa eden Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas'ın ev sahipliği yapacağı toplantı Swiss Otel'de gerçekleştirilecek...

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep süreci devam ediyor...

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi!

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi olarak Adapark satış ofisi ile 0216 364 90 70 telefon numarasından iletişime geçebilir, Sur Yapı Taşdelen ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

Sur Yapı mart kampanyası Haberi

Sur Yapı mart kampanyası

Mart ayı boyunca devam edecek olan kampanya ile toplam konut fiyatından yüzde 5 indirim, kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 banka kredisini sabit taksit ödeme fırsatı sunuluyor. Kalan yüzde 25 peşinat ise konut tesliminde...