02 / 05 / 2024

sur yapı metro garden

sur yapı metro garden

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Metrogarden projesinin satışlarının tamamı gerçekleşti...

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 60 ay vade sağlanıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı İnşaat Metro Grossmarket'in arazisine proje yapacak!

Gayrimenkul geliştirme alanının etkin kuruluşlarından Sur Yapı,İstanbul Güneşli'de bin konut ve 30 cadde mağazasından oluşan büyük bir proje daha eklemeye hazırlanıyor.

Sur Yapı Bursa projesi için ön talep topluyor!

Sur Yapı Bursa projesi gelen talepler doğrultusunda şekillenecek. Nilüfer'de yer alan proje yapılması planlanan metro istasyonuna, Yeni Bursa Stadyumu'na, Bursa Sheraton'a yakın mesafede yer alıyor.

Sur Yapı İdilia’da lansman öncesi satışlar başladı!

Sur Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen, planlanan metro durağı ve TEM Kartal gişelerine yaklaşık 1 kilometre mesafede konumlanan İdilia'da 7 blokta, toplam 442 konut bulunuyor...

Sur Yapı Corridor satılık!

Sur Yapı Corridor satılık daire fiyatları 193 bin 800 TL'den başlıyor. Sur Yapı Corridor ödeme planı kapsamında ister düşük taksitle, ister düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Corridor Evleri Güneşli Sur Yapı'da 189 bin liradan başlıyor!

Banka kredisine uygun olan Corridor Evleri Güneşli Sur Yapı'da toplam 505 adet daire yer alıyor. Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlandığı projede fiyatlar 189 bin liradan başlıyor...

Sur Yapı'nın 3 projesi havadan görüntülendi!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen 3 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Sur Yapı Çekmeköy Evleri 'nde lansman özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden Sur Yapı Çekmeköy Taşdelen projesi 250-300 konuttan meydana gelecek

Sur Yapı Taşdelen nerede ?

Sur Yapı Taşdelen nerede : Sur Yapı'nın yeni projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Taşdelen, Çekmeköy'de yükseliyor

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep süreci devam ediyor...

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi!

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi olarak Adapark satış ofisi ile 0216 364 90 70 telefon numarasından iletişime geçebilir, Sur Yapı Taşdelen ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

sur yapı metro garden Haberi

sur yapı metro garden

Sur Yapı tarafından Çekmeköy  inşa edilen Metrogarden, Sur Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirildi. Toplam 336 daire ve 100 mağazadan oluşan Metrogarden Çekmeköy projesi, 9,10,14 katlı 5 blok üzerinde yer alıyor. 



Metrogarden Konutları'nda daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Metro Garden projesi 72 bin metrekare alan üzerinde 9, 10, 14 katlı 5 blok, 336 konut 100 mağazadan meydana geliyor. Çekmeköy Evleri Metrogarden'da dairelerin alanları 55 ila 72 metrekare 1+1, 85 ila 116 metrekare 2+1, 142 ila 166 metrekare 3+1 ve 209 ila 287 metrekare 4+1 arasında değişiyor. 




Satışlarının tamamlandığı Çekmeköy Metrogarden Evleri'nde, garden club, locamarin, açık hava sineması,aqua garden ve çocuk parkı bulunuyor.




Boğaziçi ve FSM Köprüleri'ne 16 kilometre uzakta yer...