04 / 05 / 2024

sur yapı ramazan mesaisi

sur yapı ramazan mesaisi

Sur Yapı, tüm projelerinde Ramazan ayına özel yeni çalışma saatleriyle hizmet veriyor...

Sur Yapı'dan vade farksız indirim fırsatı!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa Yakası'nda yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu Yakası'ında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazan'a özel ödeme bilgileri!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İşte Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazan'a özel ödeme bilgileri...

Sur Yapı'dan Mirage Rezidans ve İlkbahar'a yüzde 7 indirim!

Sur Yapı, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde Ramazan Kampanyası kapsamında yüzde 7 indirim, ve 48 ay vade farksız ödeme gibi cazip seçenekler sunuyor..

Sur Yapı'dan lansmana özel 48 ay vade farksız ödeme imkanı!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ' ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı'dan iki projede lansmana özel yüzde 7 indirim!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı bünyesinde vade farkı yok!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasındaki ilkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim sunuyor.

Sur Yapı'da vade farkı yok!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasındaki ilkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim sunuyor.

Sur Yapı'dan Ramazan ayına özel kampanya!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı Corridor'da Ramazan'a özel 60 ay 0 faiz!

Sur Yapı tarafından inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'da yükselen Corridor'da Ramazan'a özel 60 ay 0 faiz fırsatı...

Sur Yapı'da Ramazan'a özel çalışma saatleri!

Sur Yapı, tüm projelerinde Ramazan ayına özel yeni çalışma saatleriyle hizmet veriyor...

Sur Yapı Taşdelen nerede ?

Sur Yapı Taşdelen nerede : Sur Yapı'nın yeni projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Taşdelen, Çekmeköy'de yükseliyor

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep süreci devam ediyor...

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi!

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi olarak Adapark satış ofisi ile 0216 364 90 70 telefon numarasından iletişime geçebilir, Sur Yapı Taşdelen ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

sur yapı ramazan mesaisi Haberi

sur yapı ramazan mesaisi


Kuruluşundan bu güne yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu hizmetlerde de sınır tanımıyor. 


Ramazan ayı nedeniyle çalışma saatlerinde değişiklik yapan Sur Yapı, projeleri ile ilgili satış ofislerinden bilgi almak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Sur Yapı’nın her hangi bir projesinden ev sahibi olmak isteyenler Ramazan ayı boyunca sabah saat 10:30’dan iftar saatine kadar ilgili satış ofisine giderek satış temsilcilerinden detaylı bilgi alabiliyor.


Sur Yapı’nın Ramazan ayı sebebiyle uygulamaya koyduğu çalışma saatlerindeki değişiklik ile ev sahibi olmak isteyenlere esnek saat aralıklarında Sur Yapı konut projeleri ile ilgili rahatlıkla bilgi alabilme olasılığı tanınması...