05 / 05 / 2024

Sur Yapı tl kampanyası

Sur Yapı tl kampanyası

Bozdurulan her 30 bin dolar için 10 bin liralık indirimin uygulanacağı kampanya 18 Aralık'ta sona erecek. TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlatan Sur Yapı, dolar bozdurarak peşinatını ödeyen müşterilerine indirim yapacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri'nden 20 bin TL'ye devre mülk sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.

Sur Yapı Antalya'da 25 bin TL peşinatla!

Sur Yapı Antalya projesinden 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte kampanya detayları...

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. Proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz'da 2+1'ler 250 bin TL'ye!

Satışların başladığı Sur Yapı Antalya projesinin Turkuaz etabında 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Sur Yapı'nın 2018 ciro hedefi 1,7 milyar TL!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, Sur Yapı'nın 2018 portföyünün 11 milyar lira olacağını ve gelecek yıl 1,7 milyar TL ciro hedefi koyduklarını belirtti.

Sur Yapı Antalya'da 107 bin TL'ye ev sahibi olun!

Sur Yapı Antalya projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle ihtiyaca yönelik yatırım ve oturum için geniş alternatifler sunuyor. Projede daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı tl kampanyası Haberi

Sur Yapı tl kampanyası


Bozdurulan her 30 bin dolar için 10 bin liralık indirimin uygulanacağı kampanya 18 Aralık'ta sona erecek


TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlatan Sur Yapı, dolar bozdurarak peşinatını ödeyen müşterilerine indirim yapacak. Şirket, bozdurulan her 30 bin dolar karşılığında 10 bin liralık indirim fırsatı sunacak.


Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya, şirketin Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Axis İstanbul, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde geçerli olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, fedakarlık yapmaları gereken bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Biliyoruz ki kişilere, kurumlara ve tüm halkımıza düşen bir görev var bu konuda. Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için TL'nin değerinin korunması hareketine yönelik bir kampanya hazırladık....